Son Dakika: Diyarbakır'da Eren Kış-21 Operasyonu Başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Diyarbakır'da Eren Kış-21 Jandarma Er Mahmut Derin Operasyonu'nun başlatıldığı bildirildi. Operasyonda 400 personel görev alıyor.

07.02.2022-11:03 - (Son Güncelleme: 07.02.2022-11:07) Son Dakika: Diyarbakır'da Eren Kış-21 Operasyonu Başlatıldı!

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Diyarbakır'da 'Eren Kış-21 (Diyarbakır-Şenlik) Jandarma Er Mahmut Derin Operasyonu' başlatıldığı resmi olarak açıklandı.


OPERASYONDA 400 PERSONEL GÖREV ALDI

Operasyonda Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'nca; jandarma komando ekiplerinden oluşan 400 askeri personel görev aldı. Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen 'Eren' kış operasyonlarının halkın desteğiyle inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ettiği belirtildi.

İNANÇLI VE KARARLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Diğer taraftan, operasyon hakkında önemli açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanlığı, 'Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Kış Operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor' açıklamalarında bulunuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal