Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çarpıcı Açıklamalar! Türkiye'deki Afgan Sayısı Açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de 1,5 milyon Afgan göçmenin olduğu iddiasının 'yalan' olduğunu dile getirdi.

20.08.2021-14:00 - (Son Güncelleme: 20.08.2021-16:06) Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çarpıcı Açıklamalar! Türkiye'deki Afgan Sayısı Açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kılınan cuma namazı sonrası gazetecilerin karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundu. Her zaman olduğu gibi bugünde muhalefetin politikalarını yalan üzerine oturttuğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afganistan'dan gelen göçmenlerle ilgili de yalan iddiaların ortaya atıldığını belirtti. Türkiye'de 1,5 milyon Afgan göçmen olmadığını bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'deki Afgan göçmen sayısını da kesin bir şekilde dile getirdi.

GEREKEN GAYRETİ GÖSTERDİK

Bununla beraber gerekli çabayı gösterdiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışmalara devam edildiğine de değinerek ‘Afganistan'a tüm imkanlarımızla gerek altyapı gerek üstyapı noktasında gereken gayreti gösterdik, halen de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’ İfadelerini kullandı.

MUHALEFETİN İDDİASI YALAN

Muhalefet tarafından söylenen iddiaların da gerçek dışı olduğunu belirten Başkan Erdoğan ‘(Afganistan'dan Türkiye'ye 1,5 milyon düzensiz göç iddiası) Maalesef ana muhalefetin de muhalefetin de söylediği bu rakamların hepsi yalandır’ şeklinde konuştu. TÜRKİYE'DE KAÇ AFGAN GÖÇMEN VAR Merak edenler için ise Türkiye’de yaşayan Afgan sayısını da belirten Erdoğan ‘Türkiye'de şu anda emniyet kayıtlarımızda ve kayıt dışı 300 bin Afganistanlı göçmen söz konusudur’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal