Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'da 3600 Ek Gösterge İçin Ayrıntıları Duyurdu!

İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması'na katılan ve önemli konulara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, merakla beklenen 3600 ek gösterge hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

11.10.2021-14:26 - (Son Güncelleme: 14.11.2021-16:24) Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'da 3600 Ek Gösterge İçin Ayrıntıları Duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi ve 50 Ar-Ge Merkezi'nin Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmasında milyonların beklediği 3600 ek gösterge konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Bugün İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı. Başkan Erdoğan, düzenlenen törende konuşmasına, Memur-Sen çatısı altında ülkenin dört bir yanında emek mücadelesi yürütenlere selam göndererek başladı.

3600 EK GÖSTERGE YIL SONUNA KADAR ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Bir süredir ülkemizin gündemini meşgul eden ve en çok merak edilen konuların başında 3600 ek gösterge yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde yaptığı konuşmasında 3600 ek gösterge hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, "3600 ek gösterge meselesini önümüzdeki yılın sonuna kadar çözüme kavuşturacağız." dedi.

Önemli açıklamaların yer aldığı konuşmasına öncelikli olarak bu güzel atmosferde kalplerini buluşturan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Memur-Sen Yönetim Kurulu'na teşekkür ederek başlayan Başkan Erdoğan, bugün, "Büyük Türkiye Buluşması"nda bir kez daha kendileriyle beraber olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, ahde vefaları ve muhabbetleri için teşekkürlerini iletti. 

CUMHURBAŞKANI, EĞİTİM FALİYETLERİ KONUSUNDAKİ DEĞERLENDİRMELERİNİ KAMUOYUYLA PAYLAŞTI

Yüz yüze eğitimine geçişle birlikte başlayan süreci yorumlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Eğitim faaliyetlerimiz hamdolsun ciddi bir sorunla karşılaşmadan devam ediyor. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığımız herhangi bir aksaklık yaşanmaması için her konudaki gayretlerini sürdürüyor.’ dedi.

Erdoğan koşuşmasının devamında, ‘Bizim dönemimizde evlatlarımız arasında öz-üvey ayrımı yapan politikaların izleri tamamen silinmiştir. Hangi lisede okursa okusun devletimizin nazarında evlatlarımız eşittir, aynı hak ve imkanlara sahiptir. Eğitimde eşitlik ve adaleti tüm yönleriyle tesis etmek, hükümetimizin öncelikli meselesi olmayı sürdürecektir. Biz eğitimde günü kurtarmanın değil, istikbalimizi garantiye almanın derdindeyiz.’ İfadelerini kullandı.

ERDOĞAN’DAN KILIÇDAROĞLU'NA 3600 EK GÖSTERGE YANITI

Hükümetin eğitime verdiği öneme dikkat çeken Erdoğan, ‘Kadro tahsislerinde de en büyük payı eğitime veriyoruz. 713 bin 625 öğretmenimizin atamasını gerçekleştirdik. Öğretmenlerimizi de kapsayan 3600 ek gösterge meselesini önümüzdeki yılın sonuna kadar çözüme kavuşturmayı planlıyoruz. Bunun üzerinde çok spekülasyonlar yapılıyor. 'Bu sözü ben verdim' diyor ana muhalefetin başındaki zat. Sen neyin sözünü veriyorsun? Bu iş bizim işimiz. Biz kuru kuruya söz vermeyiz, yaparız. Bizim için aslolan öğretmenlerimizin huzuru, refahı ve motivasyonudur.’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal