Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron Görüşüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Brüksel'de gerçekleşecek NATO Zirvesi kapsamında, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüşmesi başladı.

14.06.2021-12:20 - (Son Güncelleme: 14.06.2021-12:58) Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron Görüşüyor

Son dakika haberine göre Başkan Erdoğan ile Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile meydana gelecek olan NATO Zirvesi ile bir araya gelerek görüşme gerçekleştirecek.

2 BİN GÜVENLİK GÖREVLİSİ HAZIR ŞEKİLDE BEKLİYOR

Herkesin merakla beklediği günlerdir konuşulan NATO Liderler Zirvesi bugün Belçika'da başlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO karargahına heyetiyle ile beraber vardı. Karargaha gidiş güzergahındaki pek çok yol ise önlemler dahilinde kapatıldı. Diğer yandan alınan güvenlik önlemleri de artırılarak 2 bin güvenlik görevlisi hazır bir şekilde zirvede yerini aldı.

Buna bağlı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydana gelecek zirvede ilk olarak görüşmesini Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile gerçekleştirecek. İki liderin görüşmesi saat 12.00 itibariyle başladı. Yapılan görüşme basına kapalı bir şekilde gerçekleşiyor.

GÖZLER NATO ZİRVESİ’NE ÇEVRİLDİ

NATO Zirvesine bağlı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan Macron ile görüşmesinin ardından İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile de görüşme yapması bekleniyor.

Başkan Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden ise saat 18.00'de bir araya gelecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal