Son Dakika! Çorlu'da Sahte Alkolden Zehirlenerek Ölenlerin Sayısı 6'ya Yükseldi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sahte içkiden zehirlenerek ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi. Hastanede 13 kişinin tedavisi sürüyor.

27.06.2021-14:57 - (Son Güncelleme: 27.06.2021-14:57) Son Dakika! Çorlu'da Sahte Alkolden Zehirlenerek Ölenlerin Sayısı 6'ya Yükseldi

Çorlu'da, perşembe gününün gecesi Hıdırağa Mahallesi Çiçek 4'üncü Sokak'ta bakkalın yanında Pakistan uyruklu olan Ikhlague Hussam (26) yerde baygınbir halde yatarken bulundu. İhbar üzerine söz konusu bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini sonrasında Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdığı, Hussam hayatını kaybetti.

19 KİŞİ HASTANELİK OLDU

Yapılan incelemede Hussam'ın sahte içkiden zehirlendiği tespit edildi. Perşembe gecesinden itibaren sahte içkiden zehirlenme gerekçesi ile hastaneye başvuranların sayısı da 19'a yükseldi. Dün yoğun bakım servisinde tedavi gören Emin Kırcaali (65), bugün de Mehmet Pamukçu, Sadık Akın Usal, Altuğ Oktay ile birlikte Nurcihan Engin hayatını kaybetti.

Tekirdağ'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 6'ya yükselirken, Çorlu Devlet Hastanesi'nde ise 13 kişinin tedavisi devam ediyor.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Sahte içki ile ilgili dün emniyette işlemleri tamamlanan ilçede büfe işleten Hüseyin Coşkun ile Süleyman Malkoç, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Gözaltında bulunan diğer şüphelilerin K.U., M.D. ile C.G.'nin ise sorguları devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal