Son dakika: Bursa Osmangazi'de uçak yanarak mahallenin arasında düştü!

Gelen son dakika haberlerine göre Bursa'da havaalanı yakınlarında uçak düştü.

25.04.2022-15:24 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-16:25)

Bursa’ya bağlı Yunuseli Havalimanı yakınında Osmangazi ilçesinde tek motorlu uçak düştü ve yanmaya başladı. Söz konusu düşme kentin yerleşim yerine gerçekleşirken, Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Hüseyin Gümüşsoy "Uçağın içinde iki kişilermiş. Uçaktaki iki kişi de öldü. Mahallemizde can kaybı yok." açıklamasını yaptı.

Son dakika: Bursa Osmangazi'de uçak yanarak mahallenin arasında düştü!

Evlerin arasına düştü

Korkunç kazada tek motorlu olan uçak Yunuseli Havaalanı'na inerken Bağlarbaşı Mahallesi’ne bağlı olan Sarıgül Sokak’ta evlerin arasına düştü ve yanmaya başladı. Uçağın düşmesinin ardından hemen olay yerine ekipler sevk edildi. 

Son dakika: Bursa Osmangazi'de uçak yanarak mahallenin arasında düştü!

Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Hüseyin Gümüşsoy olaydan sonra yaptığı açıklamada, "Mahallemizin en kalabalık olduğu sokağa eğitim uçaklarından biri düştü. Uçağın içinde iki kişilermiş. Uçaktaki iki kişi de öldü. Mahallemizde can kaybı yok." ifadelerini kullandı.

Valilik'ten açıklama

Bursa Valisi Yakup Canbolat ise söz konusu olayla ilgili: "Eğitim amacıyla kalkan eğitim amaçlı kalkan TC-UTT T2002JF model 2002 eğitim uçağının muhtemelen teknik bir sebeple eve çarparak aşağı indi. 2 tane ev hasar gördü ve 2 araç zarar gördü. Maalesef ki uçakta bulunan 2 pilotumuz hayatlarını kaybetti. Teknik sebeplerle olduğunu düşünmekteyiz. Konu başsavcılığımızca her yönüyle araştırılacak." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal