Son Dakika: Başkan Erdoğan Koronavirüsü Atlattı: İlk Programı Belli Oldu!

Koronavirüsü atlatan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ilk programını bugün Vahdettin Köşkü'nde gerçekleştirecek. Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Heyetini kabul edecek. İşte detaylar...

11.02.2022-08:53 - (Son Güncelleme: 11.02.2022-09:51) Son Dakika: Başkan Erdoğan Koronavirüsü Atlattı: İlk Programı Belli Oldu!

Geçtiğimiz günlerde Başkan Recep Tayyip Erdoğan, twitter hesabından yapmış olduğu duyuru ile koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Şimdi ise doktoru tarafından yapılan açıklamada, testinin negatif çıktığı öğrenildi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüsü atlatmasının ardından ilk programını bugün gerçekleştirecek.  

Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Heyetini, Vahdettin Köşkünde kabul edecek.

TESTİ NEGATİFE DÖNDÜ

5 Şubat'ta eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüs testi pozitif çıkan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs testi negatife döndü. 


ALLAH BİRLİĞİMİZİ, BERABERLİĞİMİZİ, KARDEŞLİĞİMİZİ DAİM KILSIN

Başkan Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Başkan Erdoğan şu açıklamalarda bulundu:

'Allah'a hamdolsun, son iki gündür yaptırdığımız testler negatif çıktı. Bu süreçte ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından dualarıyla, güzel mesajlarıyla bize destek olan kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim kılsın…

Eşim Emine Erdoğan Hanımefendi de hamdolsun hastalığı çok hafif belirtilerle geçiriyor. İnşallah kendisinin de testlerinin kısa süre içinde negatif çıkmasını temenni ediyorum.

Hastalığın seyrini hassasiyetle takip eden sağlık ekibimize teşekkür ediyor, bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarımıza selamlarımı gönderiyorum. Allah yardımcıları olsun. Rabbim'den tüm hastalarımıza en kısa zamanda acil şifalar diliyorum.' dedi.


KALDIĞI YERDEN YOĞUN MESAİSİNE BAŞLAYACAK

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın COVID-19 test sonuçlarının negatif çıkmasına ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kısa sürede sağlığına kavuştuğunu belirten Altun, 'Cumhurbaşkanımız Allah'ın izni ve inayetiyle, duaların gücüyle, aşkla, kaldığı yerden yoğun mesaisine başlayacak. Allah Cumhurbaşkanımızı korusun, başımızdan eksik etmesin' açıklamalarında bulundu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal