Son Dakika! Başakşehir'de Sanayiciler Sitesi'nde Patlama Meydana Geldi: 2 Yaralı

İstanbul Başakşehir Demirciler Sanayi Sitesi'nde boya imalathanesinde meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.

08.07.2021-10:50 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-12:26) Son Dakika! Başakşehir'de Sanayiciler Sitesi'nde Patlama Meydana Geldi: 2 Yaralı

Son dakika haberine göre İstanbul'un Başakşehir Demirciler Sanayi Sitesi'nde patlama meydana geldi. Gerçekleşen boya imalathanesindeki patlamada 2 kişi yaralandı. Şiddetli patlamanın boya makinesinden kaynaklı olduğu bildirildi.

Yaşanan talihsiz olay sabah saatlerinde Demirciler Sanayi Mahallesi C5 Blok'ta bulunan bir boya imalathanesinde gerçekleşti. Başakşehir Demirciler Sanayi Sitesi'nde boya imalathanesinde gerçekleşen korkunç patlamada 2 kişi yaralandı. 

PATLAMANIN NEDEN OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Söz konusu patlamanın boya makinesinden kaynaklı olduğu öğrenildi. Olay sabah saatlerinde Demirciler Sanayi Mahallesi C5 Blok'ta yer alan bir boya imalathanesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, iş yeri sahibi Şemsettin Vural, boya makinesinde kalan boyayı temizlemeye çalıştığı esnada ufak çaplı bir patlama meydana geldi. 

'BENİM BACAĞIMA ALEV GELDİ'

Patlama olduğu sırada bulunan Şemsettin Vural hafif şekilde yaralanırken, yüzünde yanıklar oluşan oğlu ise hastaneye sevk edildi. Yaşanan olayı en ince ayrıntısı ile aktaran iş yeri sahibi Şemsettin Vural, oğlunda yanıklar olduğunu ve kendisinin de bacağının alev aldığını dile getirerek 'Boya kalıntısı makinenin dibinde kalmış, demirle taşlarken onun çapağı alev aldı, üzerine su dökünce oldu. Durumu nedir bilmiyorum ama yüzünde yanıklar var. Ben de yanındaydım, bir metre mesafede benim de bacağıma alev geldi' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal