SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları lösemili çocuklar için havalandı!

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi olan SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları, lösemili çocuklar için Konya'da gerçekleştirdiği uçuşla izleyenleri hayran bıraktı.

09.11.2023-16:47 - (Son Güncelleme: 09.11.2023-17:57)

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi olan SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları, lösemi tedavisi gören ve iyileşen çocuklar için Konya semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

AA'da yer alan habere göre, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfından (LÖSEV) yapılan açıklamada, hava akrobasi gösterisi, lösemiyle mücadele eden çocuklara moral ve umut aşılamak amacıyla yapıldığı yer aldı.

Gösteri nefes kesti

SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları'nın Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Konya semalarında gerçekleşen uçak gösterisiyle lösemili çocuklar, sevinç ve heyecan dolu anlar yaşadı.

lösev

SOLOTÜRK pilotlarından biri olan Binbaşı Murat Bakıcı, etkinliğe ilişkin, "Bugün buradayız, lösemiyle mücadele eden kahraman çocuklarımız için buradayız. Onların güçlü iradesini ve azmini görmek bizi gerçekten etkiliyor. Umarım bu gösteri, onlara moral verir ve geleceğe dair umutlarını daha da güçlendirir." sözlerini iletti.

Etkinliğe katılanlar pilotların yeteneklerini hayranlıkla izlerken, bir yandan da lösemili çocuklar için farkındalık oluşturmanın önemini vurguladı.

Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal