25.08.2022-15:46 (Son Güncelleme:15.06.2023-16:10)


1

Harika Avcı'ya ne oldu?

Harika Avcı'ya ne oldu?

Harika Avcı Türk sinemasına bir dönem en seksi oyuncu olarak damga vurmuştu. Sonrasında ortadan kaybolan Harika Avcı, şarkıcı olarak piyasaya çıkarak herkesi şaşkına çevirmişti. Harika Avcı’nın şarkıcılık macerası bitince yine kayıplara karıştı. Şimdilerde ise Harika Avcı hakkında şoke eden iddialar dolaşıyor.



2

Harika Avcı bodrumda yaşıyor

Harika Avcı bodrumda yaşıyor

Şimdiye kadar kazandıklarını yatırıma dönüştüremeyen Harika Avcı'nın maddi ve manevi anlamda dibe vurduğu belirtiliyor. Umudum Olur musun derneği Harika Avcı'yı bir bodrum katı dairede bulmuştu. Abisi Ahmet Önergil ile rezillik içinde yaşadığı söylenen Harika Avcı ve ağabeyi Bakırköy sahilinde deniz gören bir daireye dernek tarafından yerleştirildi.



3

5 bin lira emekli maaşını istemedi

5 bin lira emekli maaşını istemedi

Harika Avcı için Umudum Olur musun derneği 5 bin lira devlet desteği imkanı sağlamıştı. Ancak gururu sebebiyle Harika Avcı bu desteği kabul etmemişti. Umudum Olur musun derneği Harika Avcı hakkında "Biz Harika Avcı'nın iyi bir şekilde yaşam sürmesi için elimizden geleni yaptık. Emekli maaşı bağlanması için görüşmeler yaptık. O zaman devlet desteğiyle 5000 TL emekli maaşı bağlanacaktı, Harika Hanım bunu kabul etmedi duyulur diye. O zaman bizde kira yardımını kestik" sözlerini kullandı.



4

Harika Avcı kayıplara karıştı

Harika Avcı kayıplara karıştı

Harika Avcı verilen 5 bin lirayı kabul etmeyince Umudum Olur musun derneği kira yardımını da kesmişti. Bu yardımın kesilmesinin ardından Harika Avcı'nın son durumu merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde Harika Avcı'nın kayıp olduğu hatta ölmüş olabileceği haberleri Seyhan Soylu tarafından medyaya yayıldı.



5

Harika Avcı'yı bulana dolar ödülü

Harika Avcı'yı bulana dolar ödülü

Seyhan Soylu, canlı yayında ‘Bir dönem en yakın arkadaşımdı’ dediği Harika Avcı'yı bulana 10 bin dolar vereceğini söyledi. Seyhan Soylu “Harikacığım adım adım sana geliyorum. Ben Harika Avcı’ yı dimdik, başarılı, eski günlerdeki gibi görmek isterim. Seni bulana 10 Bin Dolar ödül veriyordum. Ama Harika Avcı, biz onu bulana kadar programımıza konuk olursa, 10 Bin Dolar hediye veriyorum. Onu hazırlamak için ilk hediyem 10 Bin Dolar” demişti.



6

Harika Avcı ortaya çıkıp saydırdı

Harika Avcı ortaya çıkıp saydırdı

Bu haberlere daha fazla dayanamayan Harika Avcı Seyhan Soylu’ya "Görüntüme para ödülü koyan, beni öldü olarak haber yapıp eğlenen zavallılar. Sizler nasıl bir omurgasızsınız? Her lafınız yalan. Daha önce de ‘Ulaştım programa gelecek’ dediniz. Ne zaman bana ulaştınız da ‘Geleceğim’ dedim? Reyting için, takipçi artırmak için gözünüz dönüyor. Ben bir döneme assolistliğimle damga vurmuş, albümleri, filmleri olan hatta programlar sunmuş biriyim. Beni dilinize dolamadan önce birkaç kez düşünün. En büyük servetim sesim ve sevenlerim. Sahneye dönmem de bir kararıma bakar. Aklım başımda çok şükür.” sözlerle gönderme yapmıştı.



7

Seyhan Soylu dolar salladı

Seyhan Soylu dolar salladı

Harika Avcı yaptığı açıklamadan sonra yine ortadan kayboldu. Sosyal medya hesabından paylaşım da yapmayan Harika Avcı için Seyhan Soylu programında bu kez dolar salladı. Harika Avcı'ya programına çıkması karşılığında 20 bin dolar (360 bin lira) vereceğini söyledi. Soylu, "Harikacığım adım adım sana geliyorum" dedi.



8

Harika Avcı sana lüks ev vereceğim

Harika Avcı sana lüks ev vereceğim

Harika Avcı'nın peşini bırakmayan Seyhan Soylu, nakit 20 bin dolar paranın dışında bir de lüks ev vereceğini söyledi. Harika Avcı'ya bu parayı avans olarak vereceğini söyleyen Seyhan Soylu, “Harika Avcı eğer benim programıma konuk olursa ona 20 Bin Dolar veriyorum, arttırıyorum. Yani 360 Bin TL. Harika’ ya ilk avansım bu. Harika Avcı'ya 20 Bin Dolar ve ayrıca hayatı boyunca yaşayabileceği çok lüks bir yerde ev vereceğim ona. Kira derdi hiç olmayacak” sözleriyle dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr