Sokak ortasında samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz cinayetinin davası sürüyor! Cani Göktuğ Boz'un cezai ehliyeti tam çıktı

İstanbul Ataşehir’de hayatında daha önce hiç görmediği ve tanımadığı bir adam olan Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz hakkında süregelen davada flaş bir gelişme yaşandı. Duruşmanın başlamasından kısa bir süre sonra ise üst kuruldan bir rapor geldi ve söz konusu raporda sanık Can Göktuğ Boz’un cezai ehliyetinin tam olduğu öğrenildi.

22.04.2022-12:47 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-15:09) Sokak ortasında samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz cinayetinin davası sürüyor! Cani Göktuğ Boz'un cezai ehliyeti tam çıktı

Ataşehir’de 9 Kasım 2021 tarihinde Can Göktuğ Boz ismindeki katil tarafından öldürülen Mimar Başak Cengiz davasında gelişmeler sürüyor. Cani Can Göktuğ Boz’un yargılanması devam ediyor.

Duruşma başladıktan sonra rapor geldi

İstanbul Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya maktul Başak Cengiz'in ailesi ve taraf avukatları katılım gösterirken sanık Can Göktuğ Boz SEGBİS sistemi üzerinden duruşmaya geldi. Duruşmanın başlamasından kısa bir süre sonra mahkeme başkanı Adli Tıp Üst Kurulu'ndan bir rapor geldiği aktarıldı.

Sokak ortasında samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz cinayetinin davası sürüyor! Cani Göktuğ Boz'un cezai ehliyeti tam çıktı

Cezai ehliyeti tam çıktı

Adli Tıp 4. İhtisas Kurulu tarafından iletilen raporda sanık Can Göktuğ Boz'un cezai ehliyetinin tam olduğu belirtildi. Söz konusu raporda sanığın cezai sorumluluğunda herhangi bir anormal duruma rastlanmadığı, sanığın işlediği suçun sonuçlarını farkında olmama ya da anlayamama gibi bir sıkıntının olamayacağı ifade edildi.

Cezası belli oldu

Katil Can Göktuğ Boz’un yargılandığı davada kritik bir gelişme haberi daha geldi. Sanığın akıl sağlığının yerinde olduğu ve cezai sorumluluğunun tam olduğuna dair rapor duruşma sırasında mahkemeye ulaşmasıyla birlikte sanık hakkındaki karar da açıklandı. Mahkeme, Can Göktuğ Boz'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdiğini duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal