Sokak Ortasında Kuyumcuyu Gasp: 11 Kilo Altınla Kaçtılar

Esenler’de içerisinde 11 kilogram altın dolu çantayla evinden çıkan kuyumcu, silahlı ve şok tabancalı dört şahsın saldırısına uğradı.

27.08.2020-16:48 - (Son Güncelleme: 27.08.2020-16:33)

Altın dolu çantayla giden soyguncular kayıplara karışırken, gasp dakikaları kameralara yansıdı.

Hadise, Esenler Kazım Karabekir Mahallesi 1048. Sokak’ta yaşandı. İddiaya göre, kuyumcu olduğu iddia edilen bir şahıs içinde 11 kg altın olan sırt çantasıyla evinden çıktı. Bu  esnada sokakta 34 RE 8717 plakalı bir otomobilin içinde bekleyen maskeli, silahlı ve şok tabancalı dört şahıs, telefonla konuşarak yürüyen kuyumcuyu izlemeye başladı. Ardından araçtan inen soyguncular, kuyumcuyu darp ederek altın dolu çantayı alarak kaçtı.

Etraftan olayı gören mahalle sakinleri durumu emniyet ve sağlık ekiplerine ihbar etti. Olay yerine giden emniyet güçleri etraftaki güvenlik kameralarını inceleyerek, firar eden saldırganları yakalamak için operasyon başlattı.

PEŞİNDEN KOŞTUK AMA YAKALAYAMADIK

Hadise şahit olan bir vatandaş, soyguncuların kuyumcuyu sokakta beklediğini  ifade ederek, 'Soyguncular burada Cengiz abiyi bekliyorlardı. Cengiz abi de yukarıdan aşağıya doğru gelirken araba gaza bastı. Birinin elinde silah, diğerinin elinde şok tabancası vardı. Malı alıp kaçıyorlar, biz peşlerinden koştuk ama yakalayamadık' diye konuştu.

GASP ANI KAMERADA

Gündüz vakti meydana gelen gasp anı anbean kameralara kaydedildi. Kameralara kaydedilen görüntülerde kuyumcunun altın dolu sırt çantasıyla yürüdüğü görülüyor. Bu esnada arkadan gelen otomobilden inen maskeli bir soyguncu kuyumcunun boğazına sıkarak araca doğru ittiği görülüyor. Otomobilden inen ikinci saldırgan da yanlarındaki n şok tabancısını kuyumcuya vuruyor. Kuyumcunun sırtındaki çantayı alan soyguncular, araçla olay mahalinden kaçıyor.

Başından geçen ilk şoku atlatan kuyumcu gaspçıların peşinden koşsa da yakalayamıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal