Sokak köpekleri faciası devam ediyor: Sultanbeyli’de sahipsiz köpekler küçücük çocuğa saldırdı

Son dönemlerde artan sokak köpeği saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Sultanbeyli’de yaşanan olayda, sokak köpekleri 8 yaşındaki Muhammed Said’e saldırdı. İşte detaylar…

09.08.2022-14:20 - (Son Güncelleme: 09.08.2022-14:20)

İstanbul Sultanbeyli bölgesindeki sokak köpekleri, 8 yaşındaki Muhammed Said Kalkan saldırdı. Çevredekilerin müdahalesi ile kurtarılan Muhammed hastaneye kaldırıldı. 

Sultanbeyli’de sokak köpeği faciası 

Kur’an kursundan çıkan eve giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 8 yaşındaki Muhammed Said’in babası Ferdi Kalkan, "Muhammed arkadaşlarıyla Kur'an kursundan çıkıp eve gelirken bir anda köpeklerin saldırısına uğruyor. Çocuğumu ısırmışlar. Diğer çocuklar cami hocasına durumu bildirmişler. Hoca da aracına bindirerek çocuğu bize getirdi. Ben de alıp hastaneye götürdüm. Hastanede çocuğu tedavi ederek kuduz aşısı yaptılar." dedi.

Yaşanan olayda minik Muhammed’in ciddi bir travma yaşadığını dile getiren baba Kalkan, oğlunun artık sokağa yalnız çıkmaya korktuğunu belirtti. Saldırıya uğrayan Muhammed Said Kalkan da 4 köpeğin kendisine saldırdığını ifade ederek, "Beni bacağımdan ısırdılar. Çok korktum. Cami hocası beni eve götürdü. Oradan da babamla hastaneye gittik ve bana kuduz aşısı yaptılar." diye konuştu.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal