Sokağa Çıkma Yasağını Delen Kadın Utanmadan Gazetecileri Tehdit Etti

Sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen, bu yasağı dikkate almayan kadına para cezası kesildi. Kuralları ihlal eden kadın utanmadan kendisini görüntüleyen gazetecileri tehdit etti. Kadın, "Benim annem medya danışmanı, sizin peşinizi bırakmayacağım ." dedi.

18.05.2020-13:16 - (Son Güncelleme: 18.05.2020-13:19) Sokağa Çıkma Yasağını Delen Kadın Utanmadan Gazetecileri Tehdit Etti

Coronavirüs tedbirleri kapsamında 15 ilde, 16, 17, 18 ve 19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkmak yasaklandı. Yasağa uymayan vatandaşlara ise cezai işlem uygulandı.

Dün Şişli'de de bazı vatandaşların evcil hayvanlarını gezdirmek için parka girdiği görüldü. Durumu öğrenen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri olay yerine geldi. Polisi gören vatandaşlar parktan uzaklaşarak ara sokaklara girdi. Parktan ayrılanlar arasında bulunan bir kadın ise parkın etrafında köpeği ile gezmeye devam etti. Polis ekipleri, kadına kurallara uymadığı gerekçesiyle para cezası kesileceğini söyledi. Kadın, parka köpeğini gezdirmek için geldiğini söylerken, polisler ise köpeğini parkta gezdiremeyeceğini, bunun için kaldırımları kullanması gerektiği konusunda kendisini uyardı. Ayrıca, zorunlu olmasına rağmen kadının yanında kimlik kartı bulunmadığı da öğrenildi. 

YASAKLARA UYMADI, İŞİNİ YAPAN MESLEKTAŞLARIMIZI ZORBALIKLA SUÇLADI

Bu sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere dönen kadın, "Sizin de isminizi alayım ben. Benim annem medya danışmanı, sizin peşinizi bırakmayacağım. Böyle mi zorbalık yapıyorsun?" diyerek gazeteci meslektaşımızı tehdit etti. Gazetecileri tehdit eden kadın 3 bin 150 lira para cezasını yedikten sonra gazetecilere el sallayarak oradan uzaklaştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal