15.04.2020-15:51 (Son Güncelleme:01.12.2021-16:40)


1

Şok'ta indirimler devam ediyor...



2

Şok aktüel ürünler kataloğu market ürünlerinde bu hafta öne çıkan ürünler arasında kişisel bakım ürünleri ve deterjanlar bulunuyor. Bisküvi ve çikolatalar da indirimli ürünler arasında. Ayrıca temizlik malzemeleri de bu hafta ekonomik ürünler arasında yer alıyor. Arko Tıraş Köpüğü 12,38 TL fiyatıyla bu hafta Şok'ta.



3

Bu hafta indirimli ürünler arasında mobilyalar da var. Evini yenilemek isteyen ya da yeni ev kuranlar için harika fırsatlar Şok'ta. Aktüel ürünler arasında L koltuk takımlarından çalışma masalarına birçok ürün var. Ayakkabılık Dolap 269 TL fiyatıyla bu hafta Şok'ta.



4

Şok aktüel ürünlerde bu hafta mutfak araç gereçleri de indirimli fiyatlarla karşınıza çıkıyor. Tencere tava setleri, cezve ve borcam gibi ürünler de bu hafta Şok aktüel ürünlerinin arasında. Teba Çelik Çay Seti 229 TL fiyatıyla bu hafta Şok'ta.



5

Bu hafta Şok aktüelde giyim de var. Kış için atkı ve bere takımları ayrıca kışlık ayakkabılar ve ev babetleri dikkat çekici. Erkek Eşofman Altı 39,95 TL fiyatıyla bu hafta Şok'ta.



6

Küçük hayat kolaylaştırıcı elektronik aletler de aktüel kataloğunda indirime girdi. Bluetooth Kulaklık 99,90 TL fiyatıyla Şok'ta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR