15.01.2021-11:59 (Son Güncelleme:23.11.2021-10:32)


1

Şok'ta indirimler devam ediyor...



2

Şok aktüel ürünler kataloğu market ürünlerinde bu hafta öne çıkan ürünler arasında farklı İtalyan makarnaları ve makarna sosları bulunuyor. Kare çikolatalar ve içecekler de indirimli ürünler arasında. Ayrıca temizlik malzemeleri de bu hafta ekonomik ürünler arasında yer alıyor. Vernel yumuşatıcılar %20 indirimli fiyatlarıyla bu hafta Şok'ta.



3

Şok aktüel ürünlerde bu hafta mutfak araç gereçleri de indirimli fiyatlarla karşınıza çıkıyor. Tencere tava setleri, elektrikli cezve ve kek kalıbı gibi ürünler de bu hafta Şok aktüel ürünlerinin arasında. 3'lü Blender Seti 219 TL fiyatı ve taksit imkanıyla bu hafta Şok'ta.



4

Bu hafta şok indirim kataloğunda teknolojik ürünler de dikkat çekiyor. Oyuncu kulaklıkları, mouse ve klavye gibi ürünler katalogda yer alıyor. Trust Bluetooth Kulaklık 129 TL fiyatı ve taksit seçeneğiyle bu hafta Şok'ta.



5

Şok aktüel ürünleri arasında dikkat çeken bir diğer bölüm de ev tekstili. Çeyiz ürünlerinden, mobilyalara birçok indirimli ürün Şok'ta sizleri bekliyor. Soley 8 Parça Çeyiz Seti 749 TL fiyatıyla bu hafta Şok'ta

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR