Smile Haır Clinic Uzman Doktoru Dr. Mehmet Erdoğan; Ütopik Sonuçlar Vaat Etmiyoruz

Türkiye'de safir saç ekimi konusunda uzman isimlerden birisi olarak ön plana çıkanlardan olan Dr. Mehmet Erdoğan saç ekimi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

09.12.2021-13:00 - (Son Güncelleme: 10.12.2021-11:54) Smile Haır Clinic Uzman Doktoru Dr. Mehmet Erdoğan; Ütopik Sonuçlar Vaat Etmiyoruz

Türkiye'de safir saç ekimi yapan önemli kliniklerden olan Smile Haır Clinic uzman doktorlarından ve kurucu ortak Dr. Mehmet Erdoğan önceliklerinin hasta memnuniyeti olduğunu söyledi.

DR. MEHMET ERDOĞAN; TÜM SÜREÇ DOKTOR TAKİBİNDE

FUE saç ekimi, safir saç ekimi, DHI saç ekimi ve manuel FUE saç ekimi operasyonlarının gerçekleştirildiği Smile Haır Clinic aynı zamanda sakal ve kaş ekimi ile birlikte vücut kıllarından saç ekimi operasyonlarını yapıyor.

Mezoterapi ile saç tedavisi ve saç ekimi öncesi ve sonrası hizmetleri ile öne çıkan saç ekim merkezi kurucularından olan Dr. Mehmet Erdoğan, operasyonlarda ki tüm süreçlerin doktorlar tarafından takip edildiğini ve operasyona katılan ekibin tamamının medikal eğitim aldığını dile getirdi.


DR. MEHMET ERDOĞAN; HASTA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAZ

Sağlık Bakanlığından akreditasyona sahip olan bir özel hastanenin içerisinde yer alan saç ekim merkezi sadece Türkiye'de değil farklı ülkelerden gelen birçok sayıda hastaya saç ekimi operasyonunu başarı ile gerçekleştiriyor.

Operasyonlardan önce hastalara karşılaşılabilecek tüm olası senaryolar hakkında bilgi verilirken aynı zamanda ekim yapılacak olan bölgede işlem sonucunu etkileyen faktörler tek tek anlatılıyor.

Yapılan işlemlerin hastayı hayal kırıklığına uğratmayacak şekilde gerçekleştirildiğini ifade eden Dr. Mehmet Erdoğan " merkezimizde kesinlikle bir pazarlama şekli olarak ütopik sonuçlar vaat etmiyoruz" dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal