Smart Güneş Enerjisi hisse kodu nedir? Smart Güneş Enerjisi halka arz tarihi ve borsada işlem göreceği tarih

Yenilenebilir enerji alanında Avrupa 'nın önde gelen yatırım ve mühendislik firmalarından biri olan Smart Güneş Enerjisi'nin hisse kodu belli oldu mu? Smart Güneş Enerjisi halka hangi tarihte sunulacak, borsada işlem görebileceği tarih ne zaman soruları vatandaşlar için araştırma konusu oldu.

19.03.2022-17:17 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-17:18) Smart Güneş Enerjisi hisse kodu nedir? Smart Güneş Enerjisi halka arz tarihi ve borsada işlem göreceği tarih

Hedefinin güneş enerjisi sektöründe etki yaratan büyümeyi farklılaştırarak gerçekleştirmek, paydaş değerlerini gözeterek sürekli kurumsal gelişi sağlamak, yerli üretime katkı sağlayarak ekonomik kalkınmaya destek olmak ve daha yeşil bir gelecek ile Dünya için değer üretmektedir. Smart Güneş Teknolojileri Arge Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. 16 Mart 17 Mart 18 Mart tarihlerinde 14 TL  ücretlendirme ile QNB Finansinvest ve TSKB birlikte halka sunulacaktır.

Smart Güneş Teknolojileri halka sunuluyor.

Smart Güneş Teknolojileri'nin şirket paylarının halka sunulması için geçtiğimiz hafta SPK ya yapmış oldukları başvuru onaylanmıştı.Şirketin halka sunmak için talep toplama tarihleri 16 Mart 17 mart ve 18 Mart  tarihlerinde 3 iş günü boyunca yapılacağı bildirilmiştir.

Halka arz edilecek toplam 31.840.000 TL nominal değerli payların;

12.736.000 TL yazılı değerinin %40'lık bölümü Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılarına,

12.417.600 TL yazılı değerinin %39'luk bölümü Yüksek Başvurulu Yatırımcılarına,

6.368.000 TL yazılı değerinin %20'lik bölümü Bireysel Yatırımcılarına,

318.400 TL yazılı değerdeki %1'lik bölümü ise Grup Çalışanlarına, gerçekleştirilecek satışlar için ayrılması planlanmaktadır.

Halka arz işlem kanalları 

Yapı Kredi Mobil’den Yatırımlar > Hisse Senedi > Hisse Senedi Halka Arz adımlarını izleyerek,

Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi > Yatırımlar > Halka Arz > Hisse Senedi Halka Arz adımlarını izleyerek,

Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi’nden,

Yatırım Dünyam web üzerinden ve Yapı Kredi Şube’lerinden, gerçekleştirebilecekler.

Halka arza katım sağlayabilmeleri için hisse senedi hesaplarının olması gerekiyor. Hisse senedi hesabı Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi ve tüm Yapı Kredi şubelerinden kolayca hizmete açılabilmektedir.

Smart Güneş Enerjisi halka arz tarihi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal