Birkaç püf noktası bilmek pişirme deneyiminizi ve becerilerinizi büyük ölçüde artırabilir.
Köfteler genellikle ızgarada kurur. nemli ve sulu kalması için köftenin ortasına bir buz küpü koyun ve ızgara yapın.
Balığınızı limon dilimlerinin üzerine ızgara yapın.
balıklar ızgaraya yapışmaya meyillidir ve üzerine yerleştirildiğinde parçalanabilirler. bunu durdurmak için, balığı limon dilimlerinin üzerine yerleştirin ve ızgara yapın. limon da balıklara lezzetli bir lezzet katar.
Zencefili soymanın doğru yolu. bir kaşığın pürüzsüz kenarlarını kullanmak zencefil derisini çıkarmak için en iyi yoldur.
Pizza nasıl yeniden ısıtılır?
yeniden ısıtmanız gerekiyorsa, bunu yapmanın en iyi yolu tekrar ısıtma sırasında mikrodalgaya bir bardak su koymaktır. bu, pizzaların kurumasını önler.
Tek bir hareketle kiraz domatesleri dilimlemek için 2 tabak kullanın.
bir salata hazırlıyorsanız ve bir demet kiraz domatesini yarıya kesmeniz gerekiyorsa, bunları 2 tabak arasında tutup bir bıçak kullanarak dilimleyin.
Aşırı olgunlaşmasını önlemek için bir muz sapının etrafına streç sarın.
Sarımsakları soymanın kolay yolu!
bir karmaşa oluşturmadan sarımsak soymak için, tüm dişleri yaklaşık 20 saniye boyunca yüksek bir mikrodalga fırında tutun. çıkardığınızda, cilt hemen kaymalıdır.