Siyasi liderler bayramı nerede geçirecek? İşte liderlerin bayram programları…

İşte liderlerin Ramazan Bayramı programları! Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve siyasi parti genel başkanlarının bayram planları netleşti. Bayram süresince resmi bir programı olmayan Başkan Erdoğan, Ramazan Bayramı'nı ailesiyle birlikte Ankara dışında geçirecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise bayram boyunca Ankara'da olacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise bayram tatilini ailesiyle birlikte memleketi Manisa'da geçirecek.

08.04.2024-16:01 - (Son Güncelleme: 08.04.2024-16:01) Siyasi liderler bayramı nerede geçirecek? İşte liderlerin bayram programları…

Siyasi liderlerin bayram programları, takipçileri ve kamuoyu tarafından yakından izleniyor.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın bayram süresince resmi bir programı bulunmuyor. Erdoğan, Ramazan Bayramı'nı ailesiyle birlikte Ankara dışında geçirecek. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ise bayram süresince İstanbul'da olacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram süresince Ankara'da olacakken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel bayramı ailesiyle memleketi Manisa'da geçirecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bayramı Ankara'da; Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise İstanbul'da geçirecek.

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları bayramı Adana'da, Tuncer Bakırhan ise Ankara'da olacak.

Mustafa Destici ve Temel Karamollaoğlu'nun bayram programları 

Bu yıl Ramazan Bayramı'nda BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun programları merak konusu oldu.

Mustafa Destici:

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, bayramın ilk gününü memleketi Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde geçirecek. İkinci gün ise, partisinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcoğlu'nun kabrini ziyaret edecek ve ardından genel merkezde partililerle bayramlaşacak.

Temel Karamollaoğlu:

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise bayramı Ankara'da karşılayacak. Bayramın üçüncü günü olan 12 Nisan Cuma ise genel merkezde partililerle bayramlaşmak için buluşacak.


Önder Aksakal, Gültekin Uysal ve Muharrem İnce'nin bayram programları

Ramazan Bayramı yaklaşırken, siyasi liderlerin bayram programları da netlik kazanmaya başladı. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin bayram programları kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Önder Aksakal:

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, bayramı memleketi İzmir'de geçirecek. İzmir'de vatandaşlarla buluşacak olan Aksakal'ın, bayramın coşkusunu ve huzurunu İzmir'de hissetmesi bekleniyor.

Gültekin Uysal:

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise bayramı memleketi Afyonkarahisar'da geçirecek. Afyonkarahisar'da bulunan Uysal'ın, ailesi ve sevenleriyle bir araya gelerek bayramı kutlayacağı öğrenildi.

Muharrem İnce:

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise bayramı memleketi Yalova'nın Elmacık köyünde geçirecek. İnce'nin, köy halkıyla bir araya gelerek bayramlaşması ve vatandaşların bayramını kutlaması bekleniyor.

Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Zekeriya Yapıcıoğlu'nun bayram programları

Ramazan Bayramı yaklaşırken, siyasi parti liderlerinin bayram programları da kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun bayram planlarına ilişkin bilgiler netlik kazanmaya başladı.

Ahmet Davutoğlu:

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, bayramı İstanbul'da geçirmesi bekleniyor. Davutoğlu'nun, ailesi ve sevenleriyle birlikte İstanbul'da bayram coşkusunu yaşaması öngörülüyor.

Ali Babacan:

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise bayramı ailesiyle birlikte Ankara'da karşılayacak. Babacan'ın, bayram boyunca Ankara'da kalacağı ve ailesiyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmeyi planladığı belirtiliyor.

Zekeriya Yapıcıoğlu:

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun bayram programı ise Ankara ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde geçecek. Yapıcıoğlu'nun bayramın ilk gününü Ankara'da, sonraki günlerini ise Diyarbakır ve Batman gibi illerde geçireceği ifade ediliyor. Bu ziyaretlerde partililerle bir araya gelerek bayramlaşması bekleniyor.



Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal