Siyah Çanta Modelleri

Günümüzde canlı renkler ön plana çıkarken siyah çantaları nasıl kullanmalıyız? Hangi siyah çanta modelleri daha modern görünüyor? İşte siyah çanta hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar…

09.06.2020-12:58 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-14:03) Siyah Çanta Modelleri

Siyah çanta her zaman kurtarıcı gibi görünse de yanlış seçimler yapabiliyor ve kombini olduğundan daha demode gösterebiliyoruz.

Siyah Peluş Çanta Neden Seçilmemeli?

Geçtiğimiz kıştan bu yana her yerde karşımıza çıkan peluş çanta modelleri oldukça revaçta. Yazın da kullanmaya devam ettiğimiz bu çantalarda renk seçiminin çok önemli olduğunu biliyor muydunuz? Peluş çanta ne kadar modern bir görünüme sahip olsa da siyah peluş çantalar modelin sönük kalmasında sebep oluyor. Hacimli görünmesi için yoğun kullanılan tüylerse kilolu kadınların daha kalın görünmesine sebep oluyor.

Genellikle bel çantası tercih ettiğimiz bu sezonda siyah peluş çantalar zayıf kadınların tercihi olmalı. Beli olduğundan daha kalın gösteren bu modelleri yeni sezonda kullanmamalısınız. Eğer peluş çanta kullanmak istiyorsanız modern görünüm elde etmek için beyaz ve krem tonlarını seçebilirsiniz.

Siyah Çanta Ne Zaman Kullanılmalı?

Siyah çanta günlük hayatta kolaylıkla kullanabileceğimiz çantalar arasında. Her kadının sahip olduğu siyah renkli çantaların modelleri her sezon değiştiği için modern görünmek zor olabiliyor. Eğer elinizde büyük omuz çantaları varsa bu sezon kullanmamalısınız. Yeni sezonda öne çıkan siyah çantalar mini ve asimetrik kesimli çantalar.

Kombin yaparken canlı renkler kullandıysanız siyah çantayla bu parçaları sönük bırakmamalısınız. Siyah çanta siyah kıyafetlerle daha hoş görünüyor. Tüm parçalarınızı siyah kullandıysanız rahatlıkla siyah çantalar seçebilirsiniz. Beyaz, mavi, yeşil gibi renkleri kullanmayı tercih ediyorsanız çanta seçiminiz mutlaka renkli olmalıdır. Siyah çanta modelleri arasında bulabileceğiniz şeffaf çantaları ise her renkle kullanabilirsiniz.

Çantada Siyah Modası Bitti Mi?

Bu yılın siyah çanta modası asimetrik kesimli mini çantalar. El çantaları olarak karşımıza çıkan bu modeller hem omuzda hem elde taşınabiliyor. Siyah çanta modası elbette bitmedi ancak yeni sezonda kullanılan çantaların daha çok renkli çantalar olduğunu görüyoruz. Siyah çantalar popülerliğini beyaz çantalara bırakıyor.

Yeni sezonun trendlerini yakalamak için seçeceğiniz siyah çantalar bel çantaları olabilir. El ve omuz çantalarının daha gösterişli olduğu bu yıl, bel çantalarında siyah renkler daha çok tercih ediyor. Zarif bir görünüm kazanmak için bel çantasını kalın ve tüylü tercih etmemelisiniz. Doğru seçimler yaparak bu yıl da siyah modasını yakalayabilirsiniz.

Yazın Siyah Çanta Kullanılır Mı?

Siyah çanta modelleri ayrı tasarımlarla oldukça zarif görünüyor. Hem yaz hem kış aylarının vazgeçilmez parçası olan siyah çantaları bu yıl fazla görmüyoruz. Yaz renkleri arasında bulabileceğiniz kırmızı, sarı, haki ve sarı çantalarda daha çok kullanılıyor. Bu yaz kullanabileceğiniz siyah çanta modelleri şeffaf tasarımlar olabilir. Şeffaf bel çantaları oldukça modern bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Büyük omuz çantaları ise yaz günleri için doğru bir seçim olmayacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal