Sivas'ta Maket Trafik Polisine Maske Takıldı

Sivas’ta dikkat çekici bir olay yaşandı. Vali Salih Ayhan ve Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, koronavirüse vurgu yapmak için yaya geçidine monte edilen maket trafik polisinin ağzına maske taktı.

04.05.2021-16:20 - (Son Güncelleme: 04.05.2021-16:20) Sivas'ta Maket Trafik Polisine Maske Takıldı

Sivas şehir merkezinde, 1-7 Mayıs Karayolu Trafik Haftası nedeniyle program gerçekleştirildi. Süleyman Çanka Çarşısı önünde meydana gelen programa Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, İl Jandarma Komutanı İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, bazı il protokol üyeleri, jandarma ve çok sayıda polis katıldı. Yapılan programda ‘Yayalar Kırmızı Çizgimizdir’ temalı maket trafik polisi, yaya geçidine monte edildi. 


MAKETE MASKE TAKILDI 

Vali Ayhan ve Başkan Bilgin, koronavirüse de dikkat çekmek için yaya geçidine monte edilen maket trafik polisine maske taktı. 

‘FARKINDALIK OLUŞTURMASI İÇİN GERÇEKLEŞTİRDİK’ 

Programda konuşan Vali Ayhan, ‘Maket uygulaması Türkiye’de ilk ve bizim de Sivas’ımızın adeta kalbi olan ve Türkiye’nin de en güzel meydanı olan şehrimizin kent meydanına da bir farkındalık oluşturması için gerçekleştirdik. Bu farklılık insanların dikkatini çekecek ve gerek araç sürücülerimiz gerek ise yaya olan vatandaşlarımız onu gördüğü anda da bazı trafikle ilgili olan eğitimleri, olması gereken duygununda bir anda ortaya çıkacağını da söyleyebilirim. Güzel bir uygulama oldu.’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal