Sivas'ta köpek dehşeti: Panikle yola atlayan çocuğa araba çarptı! Metrelerce havaya fırladı

Sivas'ta başıboş sokak köpeğinden kaçan bir çocuğa araba çarptı. Panikle yola atlayan çocuk, kendisine hızla gelen aracın çarpması sonucu metrelerce havaya fırladı.

15.03.2022-09:35 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-11:14)

Türkiye, son zamanlarda başı boş köpek sorunuyla meşgul. Neredeyse her gün insanlar başıboş köpek saldırılarına maruz kalıyor. Sivas'ta başıboş sokak köpeğinden kaçan bir çocuğa araba çarptı. Çocuk hızlı gelen aracın etkisiyle metrelerce yüksekliğe fırladı. O anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Havada taklalar attı

Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda, 12 Mart'ta havlayan köpekten korkarak yola doğru kaçan 12 yaşındaki U.K'ya, İ.Y'nin kullandığı otomobil korkunç bir şekilde çarptı. U.K, 112 Acil Servis ekiplerince Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kaldırımda yürüyen U.K'nin, havlayarak üzerine gelen köpekten korkarak yola doğru kaçması ve otomobilin çarpması sonucu havada takla atması yer alıyor.


Durumu ağır

Söz konusu yerde gezinen birden fazla sokak köpeği de kameraya yansıdı. Gelen bilgilere göre çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal