Sivas'ta Coronavirüs Tedavisi Biten Doktor Vazifesine Döndü

Coronavirüsü atlatan 33 yaşındaki Dr. Uğur Corut, evindeki 14 günlük karantinayı tamamlayıp, alkışlarla beraber tekrar vazifesine başladı.

13.04.2020-13:28 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-16:51)

Coronavirüsü atlatan 33 yaşındaki Dr. Uğur Corut, evindeki 14 günlük karantinayı tamamlayıp, alkışlarla beraber tekrar vazifesine başladı.

Sivas'ta özel bir hastanede vazife yapann 33 yaşındaki Dr. Uğur Corut'a, coronavirüs belirtilerini göstermesiyle 25 gün önce test yapıldı. Testi pozitif sonuç veren doktor, aynı zamanda acide görev aldığı hastanede tedaviye alındı.

HASTALIĞI ATLATTI GÖREVİNİN BAŞINA DÖNDÜ

Hastanedeki tedavi sürecini tamamlayıp evindeki 14 günlük karantina sürecini de bitirerek iyileşen Corut, meslektaşlarının alkışlarıyla tekrar görevine döndü.

"MORALİMİ YÜKSEK TUTMAYA ÇALIŞTIM"

Vakaların Türkiye'de görülmesiyle daha temkinli harekete ettiklerini ifade eden Corut, "Bütün ekipmanları kullanmamıza, kendimizi korumamıza rağmen hastalığın yayılımı çok hızlı olduğu için virüs bulaştı. Hastalığa yakalanmam beni şaşırtmadı. Sonuçta acil serviste çalıştığımız için risk altındayız. Moralimi yüksek tutmaya çalıştım. Bütün hastalıklarda olduğu gibi bu hastalıkta da moralinizi yüksek tutmanız gerekiyor." dedi.

PES ETMEDEN

Corut, sağlık personelleri olarak hep beraber bu virüsle savaştıklarının altını çizerek, "Bu hastalık bitene kadar elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Göreve başladım. Kendimi gayeti iyi hissediyorum. Bu hastalıkla savaşmaya devam edeceğiz. İnşallah ilerleyen süreçte daha iyi sonuçlar alacağız. Asla pes etmeyeceğiz, mücadeleye devam edeceğiz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal