Sivas’ta Bir Köy İkinci Kez Karantinaya Alındı

Sivas’ta koronavirüs önlemleri kapsamında karantinaya alınan bir köy ikinci kez karantinaya alındı. Yıldızeli ilçesine bağlı Üyük Köyü’nün bir sene sonunda yeniden karantinaya alınması çevredekiler tarafından paniğe sebep oldu.

13.04.2021-12:40 - (Son Güncelleme: 13.04.2021-12:40) Sivas’ta Bir Köy İkinci Kez Karantinaya Alındı

Sivas’ta bir köy ikinci kez karantinaya alınacak. Yıldızeli ilçesine bağlı Üyük Köyü bir yıl aranın ardından koronavirüs önlemleri gereği ikinci kez karantinaya alındı.

BİR SENENİN ARDINDAN TEKRAR KARANTİNAYA ALINDI 

Koronavirüs önlemleri kapsamda virüsün yayılımını azaltmak için önceki sene Nisan ayında karantinaya alınan Yıldızeli ilçesine bağlı Üyük köyü, bir yıl aradan sonra tekrar karantinaya alındı. 

'KÖYE GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR YASAKLANMIŞTIR '

Yıldızeli Kaymakamlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ’İlçemiz Üyük köyü İlçe Hıfzıssıhha Kurulunca karantina kararı alınarak, 12.04.2021 tarihi itibariyle köye giriş ve çıkışlar yasaklanmıştır’ ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAZ..

En Çok Okunanlar

Modal