Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Rizespor Beraberliğinin Ardından Konuştu!

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

22.12.2021-21:10 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-21:10) Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Rizespor Beraberliğinin Ardından Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında ligin iki formda ekibinin karşı karşıya geldiği müsabakada Sivasspor kendi sahasında 10 kişi rakibi karşısında sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Sivasspor, ligde oynadığı son 4 karşılaşmada sahadan galip ayrılmıştı ancak galibiyet serisi Çaykur Rizespor karşılaşması ile birlikte sona erdi.

RIZA ÇALIMBAY'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bundan önceki 4 maçımızı gerçekten mükemmel oynadık. Bu maçta da hedefimiz galibiyetti. Bugün ki maçta da aslında kötü oynamadık. Özellikle ilk yarı iyi oynadık. İkinci yarıda da her şeye rağmen iyi oynadık. Bu sezon en çok pozisyona girdiğimiz maç oldu. Maalesef pozisyonları değerlendiremedik. Tam zamanında golü bulduk ama belki de beklenmedik, kişisel hatalardan dolayı hiç ummadığımız bir anda gol yedik. Eğer pozisyonları değerlendirebilseydik rahatlıkla galip gelebileceğimiz bir maçtı. Oyun içinde bunlar oluyor. Çok iyi kapandılar. İyi mücadele ettiler. Şimdi Kayserispor maçını kazanmak istiyoruz. Takımımızda biraz sıkıntılar başlıyor. İnşallah onu da telafi edip son maçımızı en iyi şekilde bitireceğiz. ' ifadelerini kullanarak taraftarlarına seslendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal