Şişli’de Turist Kadın Taksi Yok Diyerek Yaşlı Adama Saldırdı

İstanbul Şişli’de yaşanan olayda, durakta taksi olmamasına sinirlenen turist kadın, durakta bulunan 67 yaşındaki adama saldırdı.

02.01.2022-16:18 - (Son Güncelleme: 02.01.2022-16:18)

Şişli’de bir taksi durağında yaşananlar herkesi şaşkına çevirdi. Taksi durağında giden turist kadın, durakta taksi olmamasına sinirlendi. 67 yaşındaki durak görevlisiyle tartışmaya başlayan kadın daha sonra yaşlı adama saldırarak tekme atmaya başladı. 

TAKSİ YOK DİYE OLAY ÇIKARTTI

Durakta taksi bulunmamasına sinirlenen yabancı uyruklu kadın 67 yaşındaki Yaşar Tiryaki'yi tekme tokat dövdü. Olayı gören çevredekiler polis çağırarak yaşlı adamı, gözü dönmüş kadının elinden kurtardı. Olay yerinden kaçmak isteyen kadını çevredeki esnaf yakalayarak polis ekiplerine teslim etti. Yaralanan taksi çalışanının başına dikiş atılırken, aldığı darbelerle ağzındaki porselen dişleri de kırıldı. Saldırgan şahsın kaçmaya çalıştığı anlar ise kameraya yansıdı. 

YAŞLI ADAMA SALDIRDI

Bomonti semtinde yaşanan olayda, taksi durağında eşi ve çocuğu ile gelen turist kadın, taksi istedi. Eline boş taksi olmadığını belirten durak görevlisi Yaşar Tiryaki daha sonra kadının saldırısına uğradı. 

Öfkeden gözü dönen kadın Tiryaki'ye önce yumruk attı. Aldığı darbeyle yere düşen adamı yerde de tekmelemeye devam etti. Aldığı tekme darbelerden kurtulmaya çalışan 67 yaşındaki Tiryaki’nin porselen dişleri ağzından fırladı. Çevredeki vatandaşların yardımı ile durdurulan kadın olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi. 

Şişli'de boş taksi kavgası

Yaşanan olayda yaralanan ve darp raporu alan yaşlı adam Tiryaki, "Taksi kaoslarını milletimiz biliyor. Biz duraklar olarak, saldırılara uğruyoruz. Niçin saldırıya uğruyoruz? Görüyorsunuz ki durakta zaman zaman taksi bulamıyoruz ve bulamadığımız zaman 'Niye yok?' deniliyor; hatta bunun ötesinde hakaret ve küfürlerle karşılaşıyoruz. Araç olmadığını ifade etmeye çalıştığımız halde saldırıyorlar. Geçenlerde ben saldırıya uğradım, darp edildim. Darp eden vatandaş karşı sokaktan kaçtı gitti, beni hastaneye götürdüler. Bazen öğle saatlerinde, değişim saatlerinde duraklarda taksi olmayabiliyor. Olayın sebebi de bu, 'Taksi yok bekleyeceksiniz' demekten başka bir çaremiz yok. Ben art niyetli olduğu kanaatindeyim. Çünkü bekledi bekledi daha sonra bana saldırdı. Kendisine anlatıyorum, 'Şu anda taksi yok bekleyin' diyorum; 'Niye yok?' diyor. Bazen aşağıdaki tüneller kapanıyor, kapandığı zaman sirkülasyon olmuyor, araçlar gelemiyor ki zaten trafiği de biliyorsunuz herkesin sıkıntı çektiği bir durum. Bu sefer de taksi neden yok diye kapıdan içeriyi girmeye çalıştı ve bana saldırdı. Kendisine müdahale etmeye çalışsam da yaşım itibariyle çok müdahale edemedim ve darp edildim. Şikâyetçi olduk, olay adliye ve karakola intikal etti. Raporları elimde, ifade tutanakları karakolda" şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal