Sırt ağrısıyla hastaneye gitti 6 haftalık ömrü kaldığını öğrendi

Yurt dışında yaşayan kadın sırt ağrısı için gittiği hastaneden 6 haftalık ömrü kaldığını öğrendi. 2 çocuk annesinin hastalığı duyanları hayrete düşürüyor.

02.01.2022-15:14 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-15:38)

İngiltere’de sırt ağrısı yaşan 29 yaşındaki genç kadın hastaneye gitti. Yapılan kontroller sonrası 2 çocuk annesi genç kadının 6 haftalık ömrü kaldığını öğrendi. Daha öncesinde rahim ağzı kanseri tanısı konula kadının, sosyal medyadan yaptığı paylaşım izleyenleri göz yaşlarına boğdu. 

Sırt ağrısı için gittiği hastanede hayatını şokunu yaşadı

Henüz 29 yaşında olan 2 çocuk annesi Gemma Denham isimli kadına geçtiğimiz Mart ayında rahim ağzı kanseri olduğunu öğrendi. Hemen tedaviye başlayan genç kadın, bu süreç boyunca tedaviye olumlu sonuç verdi. Ancak bir sabah şiddetli sırt ağrısıyla uyanan genç kadın hemen doktora gitti ve kanserin sırtına yayıldığını öğrendi. 

Hastalığıyla ilgili olduğunu fark etmedi

Daha öncede sırtı ağrıyan kadın, bu ağrıları rahim ağzı kanseri ile bağdaştıramadığı için ciddiye almadı. İlerleyen zamanlarda ağrının şiddetini artırması sonrası doktorun yolunu tutan Denham, acı gerçeği öğrendi. Genç kadının hastalığı, sırt bölgesi ve aşağılara doğru ilerlemişti.


6 haftalık ömrü kaldı

Yapılan tetikler sonrası doktorlar kanserin ilerleyen boyuta geldiğini ve genç kadının yaklaşık 6 haftalık ömrü kaldığını söyledi. Öğrendiği gerçek karşında sarsılan 2 çocuk annesi, yaşadıklarını göz yaşları içinde anlattı.

Sözleri yürek parçaladı

Öğrendikleri karşısında büyük yıkım yaşayan genç kadın, henüz çocuklarına bu durumu açıklayamadığını belirterek, "Doktorlar, benim durumundaki kişiye kemoterapinin bile işe yaramayacağını söyledi. Ancak benim durumumdaki hastalarla ilgili yapılan bir deney varmış, ona katılıp katılmamak için testlere gireceğim" dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal