Şırnak’ta Yapılan HDP Önündeki Eylemlerde 30'uncu Haftaya Girildi

Şırnak'ta, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan mağdur aileler, HDP il binası önünde eylem yapmaya devam ediyor. Yapılan eylemlerde 30 hafta geride kaldı. Aileler hala bir umut içinde çocukların döneceklerini bekliyor.

08.04.2021-17:13 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-17:13) Şırnak’ta Yapılan HDP Önündeki Eylemlerde 30'uncu Haftaya Girildi

7 yıl önce 15 yaşındayken teröristler tarafından kaçırılan oğlu Metin için eyleme katılan Ömer Üstek, Kürtlük ile herkesi kandırdılar. Yalan söylediler” dedi. 

'KAHROLSUN PKK, İŞ BİRLİKÇİ HDP' 

Şırnak'ta acılı ailelerin çocukları ve yakınları geçmiş zamanlarda PKK'lı teröristler tarafından kandırılarak kaçırıldı. Aileler, şehit ve gazi yakınları ile kadınlar, Şehit Üsteğmen Mehmet Esin Caddesi'nde yürüyüş yaparak, ellerinde Türk bayraklarıyla terör örgütünü protesto etti. Alınan güvenlik tedbirleriyle beraber HDP il binası önüne gelen kadınlar, HDP'ye ve terör örgütü PKK'ya tepkilerini gösterdi. 

PKK'lı teröristler tarafından dağa kaçırılan çocuklarının fotoğraflarını taşıyan aileler, 'Kahrolsun PKK, iş birlikçi HDP' 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' 'Türk Kürt kardeştir, PKK kalleştir' sloganları attı. 

‘OĞLUMU NASIL GÖTÜRMÜŞLERSE ÖYLE GERİ GETİRSİNLER’ 

Bölücü terör örgütü PKK tarafından 7 yıl önce 15 yaşındayken kaçırılan oğlu Metin için eyleme katıldığını belirten Ömer Üstek, ‘Çocuğum için bu yürüyüşü yapıyorum. Oğlumu nasıl götürmüşlerse öyle geri getirsinler. Biz biliyoruz ki HDP götürdü. Üstelik biz Kürt’üz diyorlar. Kürtlük ile herkesi kandırdılar. Yalan söylediler. Ben kendi davamdan vazgeçmeyeceğim. Ben devletimin yanındayım. Oğlum bana acıyorsa evine geri gelir’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal