Şırnak'ta Terör Mağduru 556 Aile Yuvalarına Kavuştu

Şırnak'ta çekilen kurayla, terör mağduru 556 aile evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

21.03.2020-13:08 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-13:04) Şırnak'ta Terör Mağduru 556 Aile Yuvalarına Kavuştu
Şırnak'ta çekilen kurayla, terör mağduru 556 aile evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından terör mağdurları için merkez Yeni Mahalle'de yapımı biten konutların, coranavirüs tedbirleri boyutunda geçtiğimiz hafta ertelenen kura çekimi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde yapıldı.

Noter huzurunda yapılan çekilişte 556 aile yeni yuvaısna kavuştu. Çekilişte, coranavirüs tedbirleri boyutunda görevliler eldiven ile maske taktı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Cengiz Eren, basın mensuplarına yaptığı açıklamasında, geçtiğimiz hafta yapılması planlanan ve coranavirüs sebebiyle ertelenen çekilişi bugün yapıldığını belirtti.

"Vatandaşların daha fazla mağduriyet yaşamaması ve konut sıkıntısını gidermek amacıyla müdürlüğümüzce belirlenen komisyonla kamera kaydı ve noter huzurunda kura gerçekleşti." diyen Eren, Yeni Mahalle'de yapımı sona eren 754 konutun 556'sının çekilişinin yapıldığını dile getirdi.

Eren, şu ifadeleri kullandı:

"Bu etapla beraber şu ana kadar merkezde 3 bin 578 konutun kurasını çektik. Nisan-mayıs ayları içerisinde Bahçelievler Mahallesi'nde 754 konut, mayıs-haziran ayı içerisinde de Cumhuriyet Mahallesi'nde 987 konutun kurasını çekmeyi hedefliyoruz. Böylelikle bütün etaplarımız teslim olacak. Resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından vatandaşlarımız bir hafta içerisinde taşınabilecekler. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal