Şirin Payzın'dan Skandal Paylaşımlar! İki Paylaşımla İki Yüzlülüğünü Gösterdi

Gazeteci Şirin Payzın'ın Twitter hesabı üzerinden yaptığı iki farklı paylaşım tepki çekti. CHP’li belediyenin yazdığı tweete övgüler düzen Payzın, toplumsal hassasiyetler hakkında tweet atan AK Partili belediyeyi aşağıladı. Payzın’ın taraflı ve iki yüzlü tutumu sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu.

01.07.2019-14:10 - (Son Güncelleme: 01.07.2019-14:29)

Gazeteci Şirin Payzın, bugün sosyal medya hesabı üzerinden 4 dakika arayla iki tweet attı.

Tweetlerden birinde Ak Partili Beyoğlu Belediyesi'ni eleştiren Payzın, diğer tweetinde ise CHP'li Mersin Belediyesi'ne övgüler yağdırdı.

MERSİN BELEDİYESİ'NE EŞCİNSELLİK ÖVGÜSÜ

Payzın, önce Mersin Belediyesi'nin LGBT'liler ile ilgili paylaştığı, "Dünya bütün renkler ile güzel" tweetine "Bravo Mersin Büyükşehir Belediyesi. Korkan değil cesaretli belediyecilik, kendi cebine oynayan değil adaletli paylaşım, eşitlik , özgürlük , demokrasi diyen belediyecilik" ifadelerini kullanarak övgüler düzdü.

AĞIR ELEŞTİRİLERDE BULUNDU

Sadece 4 dakika sonra ise Beyoğlu Belediyesi'nin aile değerlerine yönelik attığı "Aile ve aile bağları toplumun temel taşıdır. Aileyi bitirmeye çalışmak ise insanlığa ihanettir. Değerlerimizi yozlaştırmaya çalışanlara karşı ailemizi ve yuvamızı korumaya devam edeceğiz. Çünkü bizim için #AilemizHerŞeyimiz'dir" tweetine ise hakaretler ederek aşağıladı.

Payzın bu tweete "Belediye olarak işiniz kimin nasıl yaşayıp , giyineceğine karışmak değil . Önce pislik ve çöp içindeki Beyoğlu'nu temizleyin , çöpleri toplatın , çukur içinde sokakları tamir edin, fakirlikten kırılanlara sosyal yardım götürün . İşiniz bu!" değerlendirmesi yaparak AK Partili belediyeyi küçük düşürmeye çalıştı.

Gazeteci Payzın'ın bu iki farklı tutumu takipçilerinin tepkisini çekerken 4 dakikada düşüncelerinin uyuşmaması dikkati çekti. 
 
Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal