Sırbistan Basını, Emina Jahovic'in Türkiye'yi Terk Ettiğini İddia Etti

Göcek'te kaldığı bir otelin ücretini ödemeden gittiği iddia edilen Emina Jahovic hakkında Sırbistan basınından çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

20.01.2021-10:14 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-10:44) Sırbistan Basını, Emina Jahovic'in Türkiye'yi Terk Ettiğini İddia Etti

Göcek’teki bir otele borcunu ödemediği iddia edilen Emina Jahovic için ülkesindeki gazeteler, ‘Utanıp Türkiye’den kaçtı’ diye yazdı. Türk basınından şikayet eden Emina Jahovic hakkında ülkesindeki gazeteler de her gün ayrı bir iddiada bulunuyor. Eski eşi Emina Jahovic’i bir süreliğine ülkesi Sırbistan’a yollayan Mustafa Sandal, oğulları Yaman ve Yavuz’la birlikte tatile çıktı. 

Mustafa Sandal ile olan evliliği sayesinde tanıdığımız Emina Jahovic için Tcara Gazetesi şok bir iddiada bulundu. Sırbistan basınının açıklamasına göre ünlü şarkıcı Jahovic, Göcek'te kaldığı otele borcunu ödemeden gitmiş ve bu haberlerin basına sızmasıyla utanıp Türkiye'yi terk etmiş.  

Çıkan bu haberler hakkında önce eski eşi Mustafa Sandal'dan yardım isteyen Jahovic sonrasında mahkemeden erişim engelli talep etti, fakat ünlü şarkıcının isteği reddedildi. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal