Sıra Beklemek İstemeyen Şahıslar Hastanede Dehşet Saçtı

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne trafik kazası nedeniyle gelen ve sıra beklemek istemeyen kişi, iddialara göre önce kendisini ikaz eden doktoru, sonra olay yerine gelen hastane polislerini darp etti.

06.10.2020-10:26 - (Son Güncelleme: 06.10.2020-10:04) Sıra Beklemek İstemeyen Şahıslar Hastanede Dehşet Saçtı

Edinilen bilgiye göre, İzmir'de dün akşam saatlerinde trafik kazası sonucu Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin Travma Birimi'ne getirilen Ersin B., iddialara göre aynı bölümde çalışan kadın doktor Ö.K.'ye hemen tedavi edilmek istediğini ve beklemek istemediğini söyledi. Doktorun planlanan tedavi yöntemine uymasını ve sakin olup beklemesi gerektiğini söylemesi üzerine Ersin B., kadın doktora hakaret etmeye başladı. Aynı serviste çalışan doktor O.T.'nin ikazı üzerine Ersin B. ve yanındaki İbrahim Halil Ç., iki doktora da saldırarak darp etti.

HASTANE POLİSİ DE DARP EDİLDİ

Olayın ihbar edilmesinin ardından şahıslara müdahale etmek için gelen hastane polisi M.K. de, İbrahim Halil Ç. tarafından saldırıya uğrayarak darp edildi. Darp olayından sonra beyaz kod verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevkedildi.

OLAY YERİNDEN KAÇARKEN YAKALANDILAR

Saldırganlardan İbrahim Halil Ç., olay yerinden kaçarken şüphelilerden Ersin B., hastane polisleri ve olay yerine gelen polisler tarafından gözetim altına alındı. Kaçan İbrahim Halil Ç.'yi yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, şahsı Bornova İlçesi Ankara Caddesi üzerinde 35 AFC 320 plakalı araç içerisinde yakaladı. 

Polis ekipleri tarafından yakalanan şahıslar gözaltına alınırken, İbrahim Halil Ç.'nin üzerinde yapılan aramalarda bir miktar reçetesiz ilaç, şoför koltuğu yakınında bir adet 7.65 mm tabanca ile bu tabancaya ait şarjör içerisinde bir adet fişek bulundu.

SALDIRGANLAR SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Kimlik sorgusu yapılan şüphelilerden Ersin B.'nin çocuğa cinsel istismar, kasten yaralama ve uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımından çok sayıda suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı. 

İbrahim Halil Ç.'nin ise cinsel istismar, kasten yaralama, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmanın yanı sıra 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ve kullanmak ' suçundan arandığı belirlendi.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Şüpheliler tarafından darp edilen doktorlar ve hastane polisleri, Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek şikayetçi oldular. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal