06.03.2024-12:45 (Son Güncelleme:06.03.2024-17:09)


1

Dillere pelesenk olan şarkıları ve sahne tarzıyla olduğu kadar özel hayatıyla da çok konuşulan Hadise, son olarak kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi Mert Ayaydın ile bir partide sarmaş dolaş dans ederken görüntülenmişti.



2

Mehmet Dinçerler ile sadece 5 ay evli kalan Hadise, şimdi ise erkek kardeşi Murat Açıkgöz ile benzerliği sayesinde adından söz ettirdi. Hadise'nin erkek kardeşini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.



3

38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise, hem kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Hadise 2003 yılında Belçika'da düzenlenen Popstar yarışması "Idool"a katılarak adını geniş kitlelere duyurmuş ve iki yıl sonra 2005'te 'Stir me up' şarkısı ile Türkiye'de hayran kitlesi edinmeye başlamıştı.



4

Bu süreçten sonra Murat Açıkgöz, ablası Hülya Açıkgöz ile Hadise'nin mali işler ve yatırımlardan sorumlu kişiler olarak görev yapmaya başladı. Hadise'nin küçük kardeşi Derya Açıkgöz de Hadise'nin modacısı, stil ve imaj danışmanı olarak görev almaya başlamıştı.



5

Fakat 2010'lu yılların başlarında giderek büyük bir aile şirketi haline gelen Açıkgöz kardeşler daha sonra mali anlaşmazlıklar nedeni ile yollarını ayırmışlardı. Ünlü sanatçı basına yansıyan anlaşmazlık haberlerini ablası Hülya, kardeşleri Derya ve Murat'ı sosyal medyada takipten çıkartarak doğrulamıştı. Daha sonra Açıkgöz kardeşlerin arasındaki buzları erimişti. Mehmet Dinçerler ile 5 aylık evliliği uzun süre konuşulan Hadise, geçen günlerde Mert Ayaydın ile bir mekanda sarmaş dolaş dans ederken görüntülenince magazin gündemine adeta bomba gibi düşmüştü.



6

Ünlü şarkıcı şimdi ise erkek kardeşi Murat Açıkgöz ile adından söz ettirdi. Hadise'nin kız kardeşi Derya Açıkgöz ve ablası Hülya Açıkgöz herkes tarafından tanınıyor. Hadise'nin erkek kardeşini ise ilk kez görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. İkilinin benzerlikleri dikkat çekerken "Hadise'nin erkek versiyonu", "Hık demiş burnundan düşmüş" yorumları yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr