Sinemaseverlere Müjde! Festivaldeki Tüm Filmler Ücretsiz

Göçlerin tarih boyu tüm milletlerin yaşadığı ortak bir hikaye olduğuna vurgu yapmak amacıyla düzenlenen Uluslararası Göç Filmleri Festivali’ndeki tüm filmler ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşacak.

10.06.2020-15:59 - (Son Güncelleme: 10.06.2020-16:00) Sinemaseverlere Müjde! Festivaldeki Tüm Filmler Ücretsiz

14-21 Haziran'da çevrim içi olarak gerçekleştirilecek Uluslararası Göç Filmleri Festivali’ndeki tüm filmler ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen festivalde izleyicinin göç yolculuğuna tanıklık edeceği 50'den fazla film, www.festivalscope.com sitesine üye olarak takip edilebilecek.

Göçlerin tarih boyu tüm milletlerin yaşadığı ortak bir hikaye olduğuna vurgu yapması ve bu konuda farkındalık oluşturması hedeflenen Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nde film rezervasyonları 13 Haziran gece yarısından sonra başlayacak.

Sınırlı sayıda gösterim için önceden rezervasyon şartı olan festivalde, filmler İngilizce ve Türkçe altyazılı olarak orijinal dillerinde gösterilecek.

Onursal Başkanlığı'nı Suriye asıllı Süryani bir göçmen olan Oscarlı oyuncu F. Murray Abraham üstleneceği festivalin "Uzun Metraj Yarışma"nın jürisi ise Nuri Bilge Ceylan'ın başkanlığında bir araya gelen Danny Glover, Emir Hadzihafizbegovic, Joan Chen, Lone Scherfig, Sandy Powell ve Seyyid Şahap Hüseyni'den oluşuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal