Sinem Kobal'dan karnı burnunda poz! Mini elbisesi ile Sinem Kobal'a Maşallah yorumları yağdı

Sinem Kobal'dan Anneler Günü'nde sürpriz bir paylaşım geldi. Karnı burnun da mini elbisesiyle yaptığı paylaşım kendisine 'Maşallah' dedirtti. İkinci bebeğini kucağına almak için gün sayan Sinem Kobal yaptığı paylaşımla ilgi odağı oldu.

08.05.2022-14:37 - (Son Güncelleme: 08.05.2022-14:52)

Anneler Günü'nde yaptığı paylaşımla ilgi odağı olan Sinem Kobal'a yorum yağdı. Mini elbisesiyle karnı burnunda kamera karşısına geçen Sinem Kobal, sürpriz paylaşımı ile 'Maşallah'ları topladı.

Türkiye'nin bilinen isimlerinden ve şimdilerde ATV'de Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programının sunucusu olan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, ikinci kez anne-baba olma hazırlıkları içerisinde.

Sinem Kobal'dan Anneler Günü pozu 

2016 yılında dünya evine giren çift, 2020'de ilk çocukları olan Lalin'i kucaklarına almalarının ardından şimdi de ikinci çocuklarını kucağa alacak olmanın heyecanını yaşıyor.

İkinci çocuklarına kavuşmak için gün sayan İmirzalıoğlu ve Kobal çiftinden Anneler Günü'ne özel de bir poz geldi. Sinem Kobal ikinci hamileliğinde ilk kez kamera karşısına geçerek poz verdi.

Sinem Kobal'ın mini elbisesi ile karnı burnunda yaptığı paylaşıma ise binlerce beğeni ve yorum geldi. Sinem Kobal'ın Anneler Günü özel pozu ise ilgi odağı oldu.

Sinem Kobal Anneler Günü Pozu

Sinem Kobal'dan karnı burnunda poz

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal