17.11.2023-17:09 (Son Güncelleme:17.11.2023-17:09)


1

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel son zamanlarda verdiği kilolar ve yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmüyordu. Yeni dizisi için keskin bir şekilde imaj değiştiren Korel, artık sarışın olunca önce yakın arkadaşı Esra Erol'a benzetilmişti.



2

Bazı hayranları ise güzel oyuncuyu Sinem Kobal'a benzetti. Bergüzar Korel ile Sinem Kobal katıldıkları bir geceden yan yana pozlar paylaştı. Ünlü isimlerin bu pozu sosyal medyada olay oldu.



3

Bergüzar Korel'in kendisi gibi oyuncu olan eşi Halit Ergenç’le mutlu bir evliliği var. Yeni dizisi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan Korel, 8 ay gibi kısa bir sürede 20 kilo vererek iğne ipliğe dönerken aynı zamanda göğüs küçültme ameliyatı da geçirdi.



4

İmaj tazelemesiyle sık sık gündem olan Korel, sarışın olunca Esra Erol ve Sinem Kobal'a benzetilmişti. Dün gece katıldıkları bir davetten birlikte verdikleri pozu paylaşan Bergüzar Korel, Kobal ile bir araya geldi.



5

Bergüzar Korel ile Sinem Kobal'ın yan yana verdikleri poz sosyal medyayı adeta yıktı. Ünlü isimlerin birlikte poz verdiği fotoğrafına 'İkiz gibisiniz', 'İkiz gibi oldunuz', 'Bu kadar benzerlik olmaz' gibi yorumlar yağdı.



6

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr