Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Müge Anlı canlı yayında açıkladı! Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleniyor

Sabah kuşağının sevilen ismi Müge Anlı, bugün yaptığı canlı yayında evleneceği müjdesini verdi. Evleneceği kişinin Şinasi Yüzbaşıoğlu olduğunu da açıklayan Müge Anlı, herkesi sevindirdi. Müge Anlı'nın verdiği müjdeli haber sonrasında Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun kim olduğu merak edildi. Peki, Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? İşte detaylar...

20.06.2022-10:39 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-10:44) Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Müge Anlı canlı yayında açıkladı! Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleniyor

Hafta içi her sabah 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programıyla ekranlara gelen başarılı gazeteci Müge Anlı, bugün yaptığı canlı yayında evleneceğini müjdeledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Anlı, ''Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu.'' ifadelerini kullandı.

 müge anlı evleniyor

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Müge Anlı'nın "Çok da saygı değer mesleği var." sözleriyle tanıttığı Şinasi Yüzbaşıoğlu, İstanbul Asayiş Şube Müdürü'dür. 10 Nisan doğumlu olan Yüzbaşıoğlu, uzun yıllar İstanbul'da görev yaptıktan sonra Adana'ya tayin olmuştur. 

 şinasi yüzbaşıoğlu kimdir

Adana'da ilk olarak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde Şube Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Yüzbaşıoğlu, sonrasında Asayiş Şube Müdürlüğü görevini teslim almıştır.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal