16.05.2022-12:31 (Son Güncelleme:16.05.2022-12:31)


1

Spor Toto Süper Lig’in 37. Haftasında Beşiktaş, önümüzdeki sezon Avrupa’ya gidebilme umudunu devam ettirebilme adına geçtiğimiz haftalarda lige veda eden Göztepe’ye konuk oldu.



2

Beşiktaş, İzmir’de oynadığı karşılaşmaya büyük bir şokla başladı. Sakatlıklar nedeniyle zorunlu değişiklikler yapan siyah beyazlılarda aynı zamanda Valentin Rosier ve Josef de Souza’nın da kırmızı kart görmesi geceye adeta damga vurdu.



3

Siyah beyazlılar Göztepe deplasmanında 9 kişi kalmasına rağmen sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak önemli bir galibiyete imza atmayı başardı.



4

Sinan Vardar : İki takımın da 3 puanı düşünmesi maça ayrı bir hava getirirken Valerien Ismael'in saha kenarındaki coşkusu takdir edilmeyecek gibi değildi. Ama geçen haftanın en iyilerinden Kenan Karaman neden ilk 11'de değildi; anlamakta zorluk çektim.



5

Sinan Vardar : 19 dakikada iki sarı karttan atılan Rosier bu sezon benim hayal kırıklığım oldu. Maliyeti 10 milyon euro ama açık ve net; artık sabırları zorluyor. Böyle profesyonellik olmaz.



6

Sinan Vardar : Beşiktaş 10 kişiyle skoru 2-0'a getirirken Josef'in gereksiz yere gördüğü kırmızı kart maça denge getirdi. İsmael savunmayı dörtlemek zorunda kalırkan Necip, Serdar, Montero can siparane bir oyun ortaya koydular.



7

Sinan Vardar : Maçın parlayan yıldızı Emirhan İlkhan'dı. Nefis paslarıyla yine takımın en önemli gücü olduğunu gösterdi. Kaleci Emre Bilgin'in genç yaşına rağmen sanki 10 yıldır Beşiktaş'ın kalesini koruyor özgüveniyle oynamasına ayrı bir parantez açmak gerek. Çok da başarılı kurtarışlar yaptı. Ersin iyi bir fiyata satılırsa Mert Günok'la birlikte takımın kalesi güven altında olur. İsmael'in maçın ardından Emre'yi kucaklaması mükemmeldi.



8

Sinan Vardar : Beşiktaş'ın kazanma isteği gelecek sezon için bize umut verdi. Ama Ismael'in yola çıkacağı isimleri çok iyi belirlemesi gerek. Burası Beşiktaş, lütfen herkes buna göre davransın. Yeni sezonda planlama ve projelendirmeye çok dikkat edilmeli. Göztepe'nin küme düşmesine üzüldüm ama dünyanın sonu değil.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR