03.05.2022-11:59 (Son Güncelleme:03.05.2022-11:59)


1

Galatasaray'ın Sivasspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından Beyaz TV ekranlarında konuşan ünlü yorumcu Sinan Engin, İspanyol teknik adam Domenec Torrent hakkında söylediği sözlerle taraftarları mest etti.



2

Ünlü yorumcu Sinan Engin, canlı yayında Domenec Torrent ile ilgili olarak söylediği sözlerde ;



3

Sinan Engin : Sen Galatasaray'a geldin Torrent. Türkiye'nin Avrupa'da en çok tanınan kulübüdür Galatasaray, Avrupa şampiyonudur. Ben Beşiktaşlıyım ama bu gerçektir. Senin geldiğin takım Galatasaray. Takımı amatör küme takımı yaptın, futbolcuları bitirdin.



4

Sinan Engin : Senin futbol takımın Rizespor'dan veya Sivasspor'dan kötü değil, o kadar da değil. Sen nasıl kazanacaksan öyle oynayacaksın.



5

Sinan Engin : Avrupa'da savunma yaparmış ama Türkiye'de yapılmazmış. Türkiye'de de dikkatli oyna.



6

Sinan Engin : Domenec Torrent’e bu açıklamaları hiç yakışmadı. Pep Guardiola ile çalışmış ama Galatasaray’a ancak tercüman olur. Kulüp müdürü olur. Kulüp menajeri olur. Gel götür bilet işi yapar. Senden asla ve asla teknik direktör falan olmaz.



7

Sinan Engin : Pep Guardiola gelsin Galatasaray'ı çalıştırsın görelim bakalım ne olacak! Manchester City'de herkes başarılı olur. İyi futbolcu ile, iyi antrenör olursun.



8

Sinan Engin'in yaptığı açıklamalar sarı kırmızılı taraftarlardan büyük bir destek topladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR