Sinan Çetin Büyükada'daki Villasına Kaçak Duvar Ördü

Yönetmen Sinan Çetin'in daha önce Büyükada'daki villasına usulsüz şekilde tadilat yaptırdığı öne sürüldü. Çetin için şimdi de, evinin yanında vatandaşların geçtiği yola izinsiz şekilde duvar ördüğü iddia edildi.

24.03.2020-12:17 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-13:19) Sinan Çetin Büyükada'daki Villasına Kaçak Duvar Ördü

Sinan Çetin'in Büykada'da bulunan villası ile ilgili iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Çetin, adada bulunan denize sıfır villasına daha önce tadilat yaptırmış ve usulsüzlük yaptığı iddiası ile gündeme gelmişti. Ada basını Çetin'in imarda usulsüzlük yaptığını, 20 metrekarelik kayıkhane olan yeri mevzuata aykırı şekilde sauna, tuvalet ve yüzme havuzuna çevirerek kendine 90 metrekarelik yaşam alanı yarattığını öne sürmüştü. Çetin, şimdi ise evinin yanında bulunan halka açık yolu izinsiz şekilde kapattığı iddiası ile gündeme geldi.

"HERKESİN EVDE OLMASINI FIRSAT BİLDİ"

Konuyla ilgili Adalar Belediyesi'ne şikayette bulunan Çetin'in komşuları, yönetmenin 'Evde kal' kampanyasını fırsat bildiğini öne sürdü ve "Herkesin evde olmasını fırsat bilip yıllardır kullandığımız yolu bir günde kapatmış. Bu duvarla evinin önündeki sahili de özelleştirmiş oluyor. Oysa biz orayı kullanıyorduk. Bu yaptığı hukuka aykırı. O duvarı kaldırtmak için her yolu deneyeceğiz." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal