31.01.2022-16:40 (Son Güncelleme:31.01.2022-16:40)


1

TRANSFERDE ADI SIK GEÇİYOR!

TRANSFERDE ADI SIK GEÇİYOR!

Süper Lig devleri transfer döneminde transfer için kollarını sıvarken, kaleci konusunda da özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe büyük sıkıntılar çekmektedirler. Kaleci konusunda sıkıntı çeken iki takımda da gündeme kale bölgesi için Sinan Bolat gelmektedir. Her iki takımında Sinan Bolat ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenilmiştir. Gerek Belçika'da Gent takımının gerek A Milli Takım'da forma giyen kaleci Sinan Bolat son günlerde gündem olmuştur.



2

KALECİNİN HAYATI

KALECİNİN HAYATI

Sinan Bolat 3 Eylül 1988 tarihinde Kayseri’de doğmuştur. Futbola ilk olarak Belçika’nın Genk takımının altyapısında başladı. Ardından Genk’in A takım seviyesine yükseldi. Genk sonrasında Standart Liege’e transfer oldu. Standart Liege sonrası Porto’ya transfer oldu. Porto sonrası Kayserispor ve Galatasaray formalarını giydi. Ardından ise Belçika’nın Brugge ve Portekiz’in Nacional takımlarında oynadı. 2017 yılında Belçika ekibi Royal Antwerp’e transfer olan futbolcu ardından Belçika ekibi Gent’e transfer olmuştur. Şimdilerde Gent formasını giymektedir. Ayrıca A Milli Takım'ın da kalecisidir.



3

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

File bekçisi kariyerinde; Genk, Standart Liege, Porto, Galatasaray, Kayserispor, Nacional, Royal Antwerp ve Gent takımlarının formasını giymiştir.



4

BAŞARILARI NEDİR?

BAŞARILARI NEDİR?

File bekçisi kariyerinde Galatasaray ile 1 kez Süper Lig ve 1 kez Türkiye Kupası’nı kazandı. Ayrıca Standart Lige ve Brügge ile Belçika şampiyonluğu yaşadı. Ayrıca Royal Antwerp ile ve Standart Liege ile 1’er kez Belçika Kupası’nı kazandı.



5

NERELİDİR?

NERELİDİR?

Sinan Bolat, Kayserilidir.



6

KAÇ YAŞINDADIR?

KAÇ YAŞINDADIR?

Yıldız kaleci Sinan Bolat 3 Eylül 1988 doğumludur. Yani 33 yaşındadır.



7

KİLOSU NEDİR?

KİLOSU NEDİR?

Gent formasını giyen Sinan Bolat, 83 kg ağırlığa sahiptir.



8

BOYU NEDİR?

BOYU NEDİR?

Yıldız kalecinin boyu 1.86’dır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR