Simla Ener kimdir? Beta Berk Bayındır’ın sevgilisi Simla Ener kimdir, kaç yaşında?

Ünlü Türkçe rap sanatçısı Beta lakaplı Berk Bayındır bu sabah 8. kattan düşerek hayatını kaybetti. Bu olay sonrasında Berk Bayındır’ın sevgilisi Simla Ener’in hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Simla Ener kimdir? Beta Berk Bayındır’ın sevgilisi Simla Ener kimdir, kaç yaşında? Simla Ener’in hayatı hakkında merak edilenler haberimizde...

25.04.2022-14:48 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-14:48) Simla Ener kimdir? Beta Berk Bayındır’ın sevgilisi Simla Ener kimdir, kaç yaşında?

Türkçe rap dünyasında ‘’Beta’’ takma adıyla tanınan Berk Bayındır, bugün sabah saatlerinde İstanbul’un Kağıthane ilçesinde bulunan rezidansının 8. katından nedeni bilinmeyen bir sebeple düştü. Feci bir şekilde yere düşen Berk Bayındır hayatını kaybetti. Bu talihsiz olayla ilgili bazı açıklamalar yapan Berk Bayındır’ın sevgilisi Simla Ener’in hayatı bir anda gündemin üst sıralarına yerleşti. İnsanlar ‘’Simla Ener kimdir? Beta Berk Bayındır’ın sevgilisi Simla Ener kimdir, kaç yaşında?’’ sorularının yanıtlanması için arama motorlarına yöneldi.

Beta Berk Bayındır’ın sevgilisi Simla Ener kimdir, kaç yaşında?

Simla Bayındır, 4 Haziran 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatının tamamını İstanbul’da geçiren 30 yaşındaki Simla Bayındır’ın İstanbul Aydın Üniversitesi Oyunculuk ve Drama bölümünden mezun olarak eğitim hayatını tamamladı.

Simla Ener Kimdir

Ünlü Türkçe rap şarkıcısı ‘’Beta’’ lakaplı Berk Bayındır’ın sevgilisi olan Simla Ener sevgilisinin ölümü hakkında ‘’Bir şey söylemek istemiyorum. Söylemek istemiyorum. Sizinle bunu paylaşmak istemiyorum” sözleriyle konuşacak durumda olmadığı ifade etti.

Sosyal medya zaman zaman paylaşımlar yapan Simla Ener’in Instagram hesabına @simlaener adresiyle giriş yapabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal