Coronavirüs sebebiyle evinden çıkmayan simge sağın, geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayına konuk oldu. sağın, konser videolarını izlerken ağladığını söyledi.
Çin'de başlayıp tüm dünyaya yayılan coronavirüsün ardından yasaklar gelirken konserlerde iptal edildi. simge sağın da tedbir alarak evde kalan isimler arasında yerini alıyor.
Ünlü şarkıcı simge sağın, geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden yapılan bir canlı yayına katıldı ve coronadaki bu süreçten çok etkilendiğini söyledi.
Karantina günlerini anlatan simge sağın, 'youtube'a koyduğumuz videoları izlerken hüngür hüngür ağladım. 'ne olacak bizim bu halimiz? ne zaman sahneye çıkacağım? bu süreç ne zaman bitecek' diye' dedi.
Hakan gence'nin youtube kanalına katılan simge sağın, aşk hayatında hep aldatıldığını ifade ederek 'ilişkilerimin çoğunda beni aldattılar. seven insan aldatmaz... o sevgilerin hiçbiri gerçek değilmiş. bana çok hayran olanlar, simge'yi pijamayla görünce belki de o noktada olmuyor. bence onlar beni gerçekten sevmemişler. beni ben olduğum için mi yoksa ünlü olduğum için mi sevdiler diye düşünüyorum' demişti.