Şile yolunda kaza! İşçileri taşıyan minibüs hafriyat kamyonuna çarptı çok sayıda yaralı var

Ümraniye'de Şile yolu istikametinde, içerisinde inşaat işçilerini taşıyan minibüs şeridinde duran hafriyat kamyonuna çarptı. İşte haberin detayları...

27.05.2022-09:58 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-10:32)

Korkunç kaza, 06.45 saatlerinde Ümraniye'de Şile otobanında Çekmeköy istikametinde meydana gelmiştir. Arızalandığı için emniyet şeridinde duran Ali İhsan Kurt kontrolünde olan 34 BDJ 848 plakalı Mercedes marka hafriyat kamyonuna, içerisinde inşaat işçilerini taşıyan Fatih Ceren kontrolündeki 06 LA 0034 plakalı Ford marka panelvan minibüs arkadan çarpmıştır. Kazanın ardından minibüsün içinde yer alan inşaat işçilerinden 2'si ağır 11 kişi yaralanmıştır. 

Olay yerine ekipler intikal etti 

Yaşanan olayın 112 acil çağrı merkezine haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri intikal etti. İtfaiye ekiplerinin araç içerisinden çıkartmış olduğu yaralıların ilk müdahaleleri olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılmasının ardından yaralılar çevrede bulunan hastanelere kaldırılmıştır. Kazanın ardından polis ekipleri Şile yolunda yeni bir kaza yaşanmaması adına güvenlik tedbirleri alındı. Yaşanan kazadan dolayı otobanda 2 şerit geçici bir süreliğine trafiğe kapatılmıştır.

Kazada kamyon şoförü olan Ali İhsan Kurt ise olaya yönelik, “5 dakika geçmeden arkadan bir ses geldi arka tarafa geldim. Tek tek dışarı çıkartmaya çalıştık. 2-3 kişinin durumu bayağı ağırdı. Tır arızalıydı zaten emniyet şeridinde park halindeydi. Arkadan geldi vurdu. 11-12 yaralı vardı net bir şey bilmiyorum ama 2 veya 3 kişinin durumu ağır gibi duruyordu.” diye ifade etti.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal