17.10.2019-09:51 (Son Güncelleme:06.05.2024-18:36)


1

Ünlü şef Hazer Amani ile bir süre önce aşk yaşamaya başlayan şarkıcı Sıla Gençoğlu, geride bıraktığımız gün Nişantaşı’nda çıktığı kışlık alışverişinde objektiflere takıldı. Yaklaşık yarım saat bir mağazada vakit geçiren Sıla, salaş ve makyajsız haliyle dikkat çekti.



2

Şapkası, gözlükleri, kedili el çantası ve şalvarı andıran eşofman altıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan ünlü şarkıcı, makyajsız haliyle ise şaşkınlık yarattı.



3

Salaş tarzı ve makyajsız hali ile sevenlerini hayal kırıklığına uğratan Sıla için, "Dövmelerini görmesem Sıla olduğuna asla inanmazdım" yorumları yapıldı.



4

Öte yandan kendisini görüntüleyen basın mensuplarına gülümseyerek el sallayan Sıla, geçtiğimiz günlerde Prof. Dr. Orhan Kural’ın kendisi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmasıyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.



5

İşte ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun hayranlarını hayal kırıklığına uğrattığı makyajsız hali...



6

NE OLMUŞTU?

NE OLMUŞTU?

Prof. Dr. Orhan Kural, Sıla Gençoğlu'nun 'Karanfil' adlı şarkısında geçen 'bir sigara yak' sözlerinin sigarayı özendirici nitelikte olduğunu gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gelerek şarkıcı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.



7

Söz konusu şarkının YouTube'da 15 milyonun üzerinde dinlendiğini belirten Prof. Dr. Orhan Kural, 'bir sigara yak' sözünün 5 kez tekrarlandığını vurgulayarak şunları söylemişti:



8

"Özellikle gençler arasında sevilen ve örnek alınan sanatçının hayranları genelde orta ve lise eğitimindeki çocuklardır. Beğenenlerden yüzde 5'inin bilinçaltına etkili olarak sigaraya başlamasına neden olması halinde kanına girdiği öğrenci ve genç sayısı ortalama 750 bin civarında olacaktır.



9

Kamu sağlığının zarar görmemesi için bu tür sigaraya teşvik etme gayesinde olan paylaşım sahiplerinin bu paylaşımı kaldırmaları ve paylaşımda bulunan kişi hakkında ise caydırıcı cezalar verilmelidir"



10

Dilekçede şarkının internet ortamından kaldırılması gerektiğini dile getiren Kural, suç duyurusunun ardından avukatıyla birlikte yaptığı açıklama da ise şu ifadeleri kullandı:



11

"Bu kadar hassas olduğumuz bir konuda neden bir sanatçı baştan sona 'bi sigara yak' desin. Bunu 15 milyon kişi izlemiş, çoğu genç bunların. Kafalarına sigarayı yerleştiriyor. Zaman içinde çocuk, merakla sigaraya başlıyor. Bunlar çok büyük menfaatler karşılığında yapılıyor. Çok üzüntülüyüm. Bunun için suç duyurusunda bulunduk"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr