08.02.2024-16:19 (Son Güncelleme:08.02.2024-16:19)


1

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, 2016 senesinde işletmeci Mustafa Can Keser ile dünyaevine girmişti. Bu evlilikten Zeynep ve Zehra adından iki kızı olan çift, 2020'de epey olaylı bir şekilde boşanmıştı. 'İhanet' ve 'şiddet' iddialarının gölgesinde ayrılan ikili geçtiğimiz günlerde yeniden tartışmaya başlamıştı.



2

Damla Ersubaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı çok konuşulan video ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Damla Ersubaşı'ndan son olarak yeni bir itiraf geldi.



3

Magazin gündemini sarsan haberde, Damla Ersubaşı hakkında ortaya atılan iddialar duyanları dumura uğratmıştı. 2020 senesinde olaylı bir şekilde boşanan Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser yine mahkemelik olmuştu.



4

Daha önce ihanet ve şiddet iddialarıyla boşanan çiftten bu defa Mustafa Can Keser, eski eşi Damla Ersubaşı'na ağır suçlamalarla dolu bir velayet davası açmıştı. Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser arasındaki 'velayetin değiştirilmesi' davasındaki dilekçedeki suçlamalar şoka uğratmıştı.



5

Eski eşi ile sık sık karşı karşıya gelen Damla Ersubaşı'nın geçtiğimiz günlerde nikahından bir kare paylaşması takipçilerini oldukça şaşırttı. Damla Erbaşı gelinlikli fotoğrafını "Görüp görebileceğiniz en çirkin gelin bendim galiba" notuyla paylaşmıştı.



6

Damla Ersubaşı'ndan son olarak magazin gündemine bomba gibi düşen yeni bir itiraf geldi.



7

Hamile kaldığı için apar topar evlendiğinden bahseden Damla Ersubaşı, "Eski eşimle arkadaş vasıtasıyla tanıştık. Ben ilk gördüğümde çok beğenmiştim. 1,5 yıl flört ettik sonra ben hamile kalınca evlendik. Evlendiğimizde ben 3 aylık hamileydim. Hamile kalmasaydım da evlenirdim. Ailem hamile kaldığını sonradan öğrendi ve babam bir süre benimle konuşmadı. Annem hamile olduğumu öğrendiğimde yüzüme tükürmüştü. Erken yaşta evlendiğim için pişmanım" sözleriyle hayrete düşürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr