SİHA'ların savaştaki payına Ukrayna komutanından övgülü paylaşım: SİHA'ları beğendiniz mi?

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Saha Komutanı: "Bayraktarları beğendiniz mi? Sizce başınızın tepesinde uçuşan nedir? Sizinle savaşmak için her şeyimiz var. En iyisi teslim olun. Şimdilik esir alıyoruz. Şansınız varken kaçın." dedi.

26.02.2022-14:24 - (Son Güncelleme: 26.02.2022-14:44)

Rusya Ukrayna üzerindeki askeri operasyonlarını aralıksız sürdürürken Ukrayna askerlerinden “direniyoruz” paylaşımı geldi. Ukrayna Saha Komutanı yayınladığı video da: "Bayraktarları beğendiniz mi? En iyisi teslim olun." ifadelerine yer verdi. 

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı şiddetlenerek devam ederken iki ülkenim askerleri birçok bölgede çatışıyor. Can kayıpları her iki tarafta da artarken Ukrayna’nın askerlerinden ve üst düzey yöneticilerinden "direniyoruz" açıklamaları yapıldı. 

Bayraktar'a dikkat çekti 

Twitter'da yayınlanan bir video da ise Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Saha Komutanı olduğu bildirilen bir kişinin, Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla ürettiği ve Ukrayna'ya sattığı Bayraktar'lara dikkat çektiği görüldü. 

Ukraynalı Komutan

Bayraktarları beğendiniz mi? 

En iyisi teslim olun Video da Bayraktar'a atıf yapan kişinin, "Bayraktarları beğendiniz mi? Sizce başınızın tepesinde uçuşan nedir? Sizinle savaşmak için her şeyimiz var. En iyisi teslim olun. Şimdilik esir alıyoruz. Şansınız varken kaçın" dediği kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal