Sigaraya yeni zam var mı? JTİ-BAT-Philip Morris zam var mı? Güncel 2022 Mart ayı sigara fiyatları

Pandemi dönemi içerisinde yaşanan ekonomik krizden dolayı sigara ve alkol fiyatlarında sürekli bir arış durumu söz konusu oldu. Özellikle sigara tiryakileri sigaraya gelen zamları takibe alırken son günlerde Mart ayında sigara yeni zam var mı? sorusunu sorarak bu soruya yanıt arıyor. Peki, 2022 yılında JTİ-BAT-Philip Morris sigaralarına zam geldi mi? İşte, Mart ayına ait güncel sigara fiyatları.

10.03.2022-16:31 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-17:24) Sigaraya yeni zam var mı? JTİ-BAT-Philip Morris zam var mı? Güncel 2022 Mart ayı sigara fiyatları

Son zamanlarda gıda ürünlerine gelen fahiş zamlar, sigara ve alkol ürünlerine de fazlasıyla yansıdı. Sigara tiryakileri ise sigara fiyatlarına gelen zamları sıkı takibe alırken, vatandaşlar genel olarak JTİ-BAT-Philip Morris sigaraları ne kadar şeklinde sorulara yanıt arıyor.

JTİ-BAT-Philip Morris zam var mı?

Sigara ve alkol ürünlerine Ocak ayının başlarında yapılan yüzde 47 oranındaki ÖTV artışında sonra JTİ-BAT-Philip Morris grubunda bulunan sigara çeşitlerinin fiyatları da artmıştı. Firmalar hangi sigara ne kadar zam geldiği konusunda güncel listeler yayınlarken sigara tiryakileri Mart ayı içerisinde yeniden bir zam gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladı. 

Bu ay içinde JTİ-BAT-Philip Morris sigara gruplarına yeni zam geleceği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmazken, sigara şirketlerinin yayınladıkları güncel fiyatlar üzerinde satışların devam ettiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal