Sigara fiyatlarında bu kez indirim var: 6 Nisan 2024 güncel BAT, JTI, Philip Morris sigara fiyatları

Geçtiğimiz günlerde üst üste 2 kez zamlanan sigara fiyatlarından bu kez indirim haberi geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubuna indirim yapıldığını söyledi. İşte 6 Nisan 2024 güncel BAT, JTI, Philip Morris sigara fiyatları…

06.04.2024-17:09 - (Son Güncelleme: 06.04.2024-17:09)

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sigara zamlarının ardından bu kez bir sigara grubuna indirim yapıldığını açıkladı. Yapılan bu açıklamanın ardından hangi gruba indirim geldiği ve indirimin ne kadar olduğu soruları vatandaşlar tarafından araştırma konusu oldu. 

Sigara fiyatlarından bu kez indirim haberi

Son dönemde art arda gelen sigara fiyatlarına yapılan zamların ardından, JTİ grubuna bağlı bazı markalarda beklenmedik bir gelişme yaşandı. JTİ firması, bazı markalarında 1 TL indirim kararı aldı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Dündar, "JTİ firmasının ikinci kez revize ettiği liste, tüketiciler için olumlu bir gelişme gibi görünse de, biz bayiler için oldukça zorlu bir sürecin başlangıcı olmuştur. Sürekli değişen fiyatlarla başa çıkmak, işimizi zorlaştırıyor" şeklinde konuştu.

Sigara fiyatlarında bu kez indirim var: 6 Nisan 2024 güncel BAT, JTI, Philip Morris sigara fiyatları

Dündar ayrıca, JTİ'nin bu indirim kararını rakip firmaların fiyatlarını düşürmesine bağladı. Zira rekabetin artmasıyla birlikte JTİ'nin de bu adımı attığı düşünülüyor.

6 Nisan 2024 güncel JTI sigara fiyatları

WINSTON Dark Blue & Deep Blue

60 も

WINSTON Slender

60 も

WINSTON

62 も

WINSTON Slims

65 も

WINSTON Xsence

67 も

CAMEL Slender

58 も

CAMEL Black & White

58 も

CAMEL Yellow & Brown

61 も

LD Slims

56 も

LD

56 も

MONTE CARLO Slender

55も

MONTE CARLO

55 も

CAMEL Yellow 100 (Gram) Sarmalık Kıyılmış Tütün Ürünü

125 も

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal